Zavřít reklamu

Společnost Zagg je dlouholetým výrobcem ochranného příslušenství pro elektroniku a ve svém zaměření patří mezi přední značky na trhu. Dnes tato firma představila dvě nová ochranná skla na iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Tím rozšířila svou řadu výrobků pojmenovanou InvisibleShield o InvisibleShield Sapphire Defense a InvisibleShield Glass+.

Prvním představeným sklem je InvisibleShield Sapphire Defense. Zagg uvádí, že je toto ochranné sklo vyrobeno ze směsi skla a safíru, který mu dává vysokou odolnost proti poškrábání. Kombinace skla a safíru tvoří prakticky nezničitelné ochranné sklo, které oproti obrazovce bez ochranného skla nabízí 7 krát lepší ochranu proti nárazům. Další výhodou je speciální vrstva, která zabraňuje zachytávání otisků, takže se displej nebude zamazávat. Speciální vrstva zároveň sama opraví menší škrábance a dává výrobku jemný povrch.

„Téměř všichni se setkali s pocitem strachu, když omylem upustili svůj chytrý telefon na tvrdý povrch,“ říká prezident společnosti Zagg Brian Stech. „Myslíme si, že když se mobilní zařízení staly epicentrem našich životů, měly by jejich obrazovky vypadat stejně dobře jako v den, kdy jste své zařízení koupili. Tato myšlenka nás žene kupředu, abychom uživatelům zajistili poklidné žití bez strachu z poškození obrazovky jejich zařízení,“ říká Brian Stech. Dodává, že jejich příslušenství nabízí nejpokročilejší ochranu obrazovek a doživotní záruku.

zagg-sapphire-screen-protector

Druhým dnes představeným sklem je InvisibleShield Glass+. To Zagg představil jako levnější variantu temperovaného skla. Nabízí pokročilou ochranu proti nárazům, odolnost proti poškrábání a zpevněné rohy. Výrobek se kvůli ochraně proti poškrábání skládá z několika vrstev a nabízí 2× větší ochranu proti nárazům než nechráněná obrazovka.

Obě nová příslušenství budou dostupná v příštích měsících. InvisibleShield Sapphire Defense si můžete objednat z internetové stránky společnosti Zagg za cenu 49,99 dolarů, což vychází v přepočtu na 1200 Kč. Tato verze by měla být v prodeji během řijna. InvisibleShield Glass+ je k mání za 39,99 dolarů, což je téměř 970 Kč a začne se prodávat během září.

zagg-logo-fb
Epico Glass 3D Facebook

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.