Zavřít reklamu

Apple přibližně před hodinou spustil oficiální účet na sociální síti Twitter. Účet najdete tradičně pod adresou @Apple a bude sloužit pro oficiální oznámení společnosti a k propagaci produktů a událostí veřejnosti. Účet už dokonce prošel  schvalovacím procesem, a tak u něho najdete ikonu ověřeného účtu a víte tak, že se skutečně jedná o Apple samotný a nikoli o účet nějakého fanouška.

Že si založil Apple účet na Twitteru není zase až takovým překvapením. Společnost pod vedením Tima Cooka je totiž mnohem více sdílná a snaží se oslovit co nejvíce nových i stávajících zákazníků. Navíc nový oficiální účet není vůbec prvním, který Apple na Twiiteru založil. Apple totiž nedávno na Twitteru oficiálně spustil svoji podporu Apple Support, kde mohou uživatelé psát o pomoc, když si neví s něčím rady. Navíc na tomto účtu Apple sdílí každý den nějaký tip, jak používat některé z jablečných zařízení.

První příspěvky na oficiálním Twitterovém Apple účtu by se měly objevit už příští týden ve středu, kdy společnost na konferenci představí nové produkty, mezi kterými by neměl bychbět iPhone 7, 7 Plus, Apple Watch 2 a nová sluchátka od značky Beats, kterou Apple koupil.

Apple ucet Twitter

 

Dnes nejčtenější

.