Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Black SMS
Aplikace Black SMS zašifruje vaše zprávy heslem a poté je ukryje do zakódované chat bubliny. Aplikace také nabízí možnost ukrývat soukromé zprávy i do obyčených sms zpráv. V této aplikaci můžete také posílat zašifrované fotografie. Rychlé, spolehlivé a především bezpečné – to je Black SMS.

[appbox appstore id448049263 oldprice=“0,99€“]

Mini for Facebook
Mini for Facebook vám umožní snadný přístup k vašemu účtu na Facebooku. Aplikace se automaticky uzamkne, pokud je v pozadí, nabízí vám bleskurychlou možnost chatovat s vašimi přáteli, sdílet příspěvky a v základu nabízí všechny funkce Facebooku. Aplikace se hodí pro každého, kdo chce svá data na Facebooku udržet v tajnosti.

[appbox appstore id1088589740 oldprice=“0,99€“]

Gif Me!
Skvělá aplikace na vytváření a sdílení krátkých videí ve formě GIFu či MP4. Aplikace také nabízí různé filtry, rámečky či možnost psát text do animací. Sdílejte své výtvory na sociálních sítích či je rozesílejte emailem.

[appbox appstore id992836853 oldprice=“1,99€“]

DayCost
DayCost je ideální aplikací pro všechny, kteří by měli rádi přehled o svých výdajích a příjmech. DayCost má svůj widget, takže budete mít přístup ke svému účtu i v momentě, kdy bude váš iPhone uzamčen. Samozřejmostí je také zabezpečení za pomocí hesla, takže se k vašim záznamům dostanete pouze vy nebo osoby, kterým heslo poskytnete. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch, podporuje více než 160 měn, obsahuje kalkulačku a umožní vám zálohovat na iCloud či Dropbox.

[appbox appstore id979953415 oldprice=“4,99€“]

ACDSee
Editujte a poté sdílejte vaše fotografie s ACDSee. Aplikace kombinuje inovativní kameru, výkonný fotoeditor, praktické vytváření koláží a především obsahuje všechny nezbytné nástroje, které potřebujete na vytváření těch nejlepších snímků.

[appbox appstore id968591710 oldprice=“6,99€“]

Timenotes
Timenotes je užitečnou aplikací, která vám umožní vytvářet události na vašem iOS zařízení a automaticky aplikace odpočítává čas. Aplikace počítá roky, dny, hodiny, minuty a dokonce sekundy, které vás dělí od vámi zadaných událostí.

[appbox appstore id378271224 oldprice=“0,99€“]

Just 3
Just 3 je zajímavou aplikací, která je zaměřena na vaše úkoly. Můžete si vybrat pouze 3 úkoly a máte pouze 72 hodin, abyste je zvládli dokončit. Zaměření pozornosti na tři nejvíce důležité úkoly každý den je velmi účinná metoda, která vám pomůže v plnění úkolů. S touto aplikací si můžete dopřát odpočinek od přehlcených seznamů úkolů, které na vás čekají. Po 3 dnech budou vaše úkoly smazány, jelikož pokud je nedokončíte do 3 dnů, tak zase tak důležité nebyly.

[appbox appstore id906306070 oldprice=“0,99€“]

Sketch Me!
Sketch Me! promění vaše fotografie v kreslený či komiksový obrázek během jednoho kliknutí. Aplikace nabízí 19 efektů a možnost sdílet s vašimi přáteli prostřednictvím Facebooku, Twitteru, Flickeru, Tumblru či emailu.

[appbox appstore id592986685 oldprice=“1,99€“]

Rhytm Pad
Rhythm Pad nabízí snadnou a jednoduchou cestu, jak si zahrát na bicí na svém mobilním zařízení. V této aplikaci si můžete na vašem iPadu a iPhonu namixovat vlastní písničku. Rhythm Pad byla vytvořena hudebníky pro všechny hudebníky.

[appbox appstore id457863522 oldprice=“2,99€“]

Web Explorer
Web Explorer je zajímavým webovým prohlížečem, který umí odstraňovat reklamy, obsahuje výkonný stahovač, ftp klienta a další. Dále aplikace nabízí intuitivní, přehledné uživatelské rozhraní a podporu mnoha formátů.

[appbox appstore id473825218 oldprice=“0,99€“]

Where To Go?
A máme tu další užitečnou aplikaci, která vám umožní vyhledat ta nejzajímavější místa v určité lokalitě. Hledáte nejbližší bar, obchod s potravinami, lékárnu či památku? Where To Go? vám rozhodně pomůže. Až si vyberete konkrétní místo, tak pak vás aplikace rovnou na dané místo dovede.

[appbox appstore id294865266 oldprice=“1,99€“]

Pixagram
Jednoduše vytvářejte ohromující fotografie s aplikací Pixagram a sdílejte je na svých oblíbených sociálních sítích. Přidávejte unikátní filtry, efekty, rámečky a zdokonalujte své snímky.

[appbox appstore id961656976 oldprice=“1,99€“]

Euclidea 3
Patříte k nadšencům do geometrie? V tom případě pro vás máme skvělé pokračování hry Euclidea 2 – hru Euclidea 3. Tato hra vám poskytne jedinečnou možnost, jak se něco naučit, prozkoumávat a zároveň se bavit s Eukleidovskou geometrií. Hra nabízí 120 levelů – od nejjednodušších až po ty opravdu náročné, 11 tutorialů, různé nápovědy, možnost zahrát si s přáteli a je naprosto bez reklam.

[appbox appstore id927914361 oldprice=“0,99€“]

The Blocking Dead
The Blocking Dead  je fyzikální hra, ve které lehce prověříte své logické myšlení a rychlé reakce. Co je cílem hry? Stačí zničit zombíky a nezapomenout, že nesmíte nechat Mozky spadnout dolů. Buďte rychlí, ale sledujte kam vlastně poklepáte, jelikož by se mohlo snadno stát, že zničíte Mozek nebo spustíte nějakou bombu. Hra nabízí 70 levelů (vývojáři slibují jejich nárůst), originální vizuální efekty, jedinečný soundtrack, který je inspirovaný zombíky, zábavné zvukové efekty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id867733591 oldprice=“0,99€“]

Pythagorea
Začněte lehce studovat geometrii za pomocí Pythagorea. Vytvořte a prozkoumejte různorodé geometrické objekty: čtverce, rovnoběžníky, přímky a mnoho dalších. Hra vypadá velmi jednoduše, první levely mohou vyřešit dokonce i děti, které se geometrii ještě neučily, ale velmi brzy zjistíte, že ten samý problém je mnohem komplikovanější vzhledem k odlišné pozici objektu. Poslední levely vyžadují hluboké zamyšlení, intuici a pochopení. Aplikace nabízí více než 250 úkolů a je naprosto bez reklam.

[appbox appstore id994864779 oldprice=“0,99€“]

Noodles!
Hledáte strategickou, návykovou a zároveň relaxační puzzle hru? Výborně, tak to se vám bude hodit Noodles!. Stačí spojit všechny noodle kousky. Zní to jednoduše? V prvních levelech to opravdu vcelku snadné je, ale jak budete ve hře postupovat dál, tak zjistíte, že to začíná být čím dál tím víc složitější. Hra nabízí tisíce návykových levelů, které vás zcela jistě zabaví. Noodles! je tento týden App of the week, tedy aplikací, která je celý týden zdarma.

[appbox appstore id967624193 oldprice=“0,99€“]

App Store apps

Dnes nejčtenější

.