Zavřít reklamu

512x512bb-2Nová aplikace českého zastoupení Hennessy má za úkol pomocí mikrolokalizační technologie iBeacon propojovat  a bavit milovníky koňaku stejnojmenné značky. V rámci sítě vybraných barů tak jejím prostřednictvím můžete originálně navazovat nové známosti, účastnit se společných přípitků a plnit nejrůznější výzvy – zkrátka užít si spoustu zábavy v podnicích, kde se potkávají fandové dobrého pití. Appka toho ale umí ještě víc.

Nejprve si však připomeňme, na jakém principu vlastně „iBeacony“ fungují – jedná se vlastně o malé vysílačky nainstalované na požadovaných místech, které v nastaveném okruhu vysílající do okolí pomocí Blootooth nejrůznější sdělení. Pokud se dostanete do jejich dosahu, může vám jejich provozovatel posílat na mobil zprávy. Ve spojení s chytrou aplikací pak umožňuje komunikaci mezi všemi chytrými zařízeními, která se v dosahu nacházejí. A toho právě využívá unikátní aplikace Hennessy – Spřízněni volbou.

Co konkrétně tato appka umí?
Po přihlášení vám nejprve zobrazí zapojené bary a seřadí je od nejbližšího k vaší současné poloze. Ihned tak víte, kam se vydat za dobrým pitím, jak daleko se bar nachází nebo jaká je jeho otevírací doba. Rozhodnete-li se některý z podniků navštívit, kliknutím se spustí implicitní navigace ve vašem telefonu, která vás do něj dovede.

Ve chvíli, kdy do „svého“ baru dorazíte, vám aplikace zobrazí ostatní přihlášené hosty (resp. jejich jméno a foto), kteří se v podniku právě nachází. Kohokoli z nich pak kliknutím na volbu Pozvat na drink můžete elegantně oslovit. Uživateli se v mobilu zobrazí upozornění s vaší pozvánkou a záleží jen na něm/ní, jestli výzvu přijme a přijde k baru či nikoli. Podobně mohou ostatní hosté pozvat vás v případě, že si tuto možnost v aplikaci nezablokujete.

Můžete také zkusit seznámení naslepo a pozvat  někoho na drink náhodně. U této možnosti si jen vyberete, zda chce pozvat muže, ženu nebo oboje a aplikace podle toho z hostů náhodně vybere osobu, které se vaše pozvání zobrazí. Můžete tak zažít spoustu opravdu nečekaných setkání.

Aplikace vám také umožní využít právě probíhající akce v baru, přihlášeným zobrazí upozornění na aktuálně probíhající slevovou akci v baru. Můžete například obdržet pozvánku barmana ke společnému přípitku anebo jinou výzvu daného podniku.

Hennessy 1
Hennessy 2
Hennessy 3

„Aplikací Hennessy Spřízněni volbou, kterou pro nás vyvinula česká agentura PRIA SYSTEM, reagujeme na trendy online komunikace a zároveň přibližujeme koňak Hennessy i mladým lidem. Všem našim fanouškům nabízíme něco navíc, můžou se pomocí aplikace poznat a bavit se ve svých oblíbených barech,“ vysvětluje motivy pro vývoj aplikace Julie Bártová, Brand Manager Hennessy.

Aplikace však nabízí i další funkce. Její zajímavou částí jsou pak  statistiky používání, kde můžete sledovat, jak si v návštěvách nebo v počtu přijatých pozvánek vedete. Ti nejaktivnější uživatelé pak mohou usilovat o získání putovní titul Lord of the Bar, bodovat v počtu přijatých výzev nebo triumfovat návštěvou všech barů, které jsou do projektu zapojeny.

V neposlední řadě si od aplikace můžete nechat doporučit míchaný drink, a to přesně na míru vaší aktuální náladě nebo stavu. Stačí odpovědět na několik jednoduchých otázek.

Využijete ji ovšem i v případě, že se do společnosti vůbec nechystáte – najdete v ní totiž recepty na vybrané druhy míchaných nápojů, které si můžete sami připravit doma. V ruce budete také mít představení světoznámého koňaku a dozvíte se vše o jeho historii či výrobě.

[appbox appstore id1104941068]

Hennessy

Dnes nejčtenější

.