Zavřít reklamu

Apple Watch 2 koncept iconZrovna dneska jsme si tak v redakci říkali, že se každý den objevují nějaké nové úniky týkající se iPhonu 7, ale nevidíme nic, co by nám potvrzovalo novinky u Apple Watch 2. Nyní se ale zdá, že naše přání bylo vyslyšeno, protože se právě objevil prozatím největší únik Apple Watch 2, který jsme prozatím viděli.

Byte, malý britský obchod, který prodává certifikované Apple příslušenství a náhradní díly pro iOS zařízení, sdílel nové fotografie a video, kde nám ukazuje displej pro Apple Watch 2 a větší baterii.

Displej pro druhou generaci jablečných hodinek je v porovnání s tím pro Apple Watch 1 o něco tenčí. Nicméně i přesto by měla mít druhá generace stejné rozměry, jako ta současná. Apple tak pravděpodobně potřeboval ušetřit místo pro ostatní komponenty, tedy pro GPS, barometr a větší baterii.

Baterie má energii 1,82 Watthodin, což je úplně stejně, co měla i uniklá baterie z minulého týdne, o které jsme psali zde. Ve výsledku to tedy znamená, že baterie pro 42mm Apple Watch 2 bude mít kapacitu 334 mAh, což je o 35,7% více, než kapacita baterie pro současnou generaci.

Apple Watch 2 koncept FB

*zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.