Zavřít reklamu

Siri iconS blížící se konferencí a představením nového iPhonu 7, iPhonu 7 Plus a dalších zařízení vyráběných společností Apple se jejich virtuální asistentka Siri naučila nové vtipné fráze týkající se této události. Asistentka přítomná v iOS, macOS a tvOS nabízí vtipné odpovědi na narážky na nadcházející událost. Pokud jí místo konkrétního otázání se na Keynote řeknete „See you on the seventh,“ můžete od ní čekat vtipnou odpověď.

Konference, kde Tim Cook představí nový iPhone 7 a iPhone 7s bude pro fanoušky pravděpodobně největší událostí za tento rok. Představeny by měly být vedle iPhonů také chytré hodinky Apple Watch a další zařízení, ale to se od Siri nedozvíme.

Server Redmond Pie objevil, že poté, co Siri sdělíte frázi „See you on the seventh,“ čímž budete přímo narážet na nadcházející událost, zareaguje asistentka vtipně. Hned první odpovědí, kterou jsem dostal po vyzkoušení nových reakcí, byla narážka na známou skladbu od „Earth, Wind And Fire – September,“ ve které se zpívá také „…ba da ya, dancing in September.“ V další odpovědi, která se mi dostala, byla zmíněna čísla z Fibonacciho posloupnosti. Třetí odpovědí, kterou mi Siri sdělila po narážce byla věta, ve které asistentka řekla, že zde bude i 8. září, 9. září, 10. září a vlastně celý rok. Na předposlední rýpnutí, že se uvidíme sedmého, mi Siri řekla: „Ne, pokud tě neuvidím první.“ Poslední odpověď zněla takto: „Také se nemohu dočkat národního dne žaludových dýní. Mmmm.“ Tento den vychází také na 7. září.

siri_keynote_2017_funny_phrases

Tato dovednost není nic nového. Siri už tradičně několik let po otázce ohledně nadcházejících konferencích nabízí vtipné odpovědi. Je ale hezké vidět, že se je Apple stále i po těch letech snaží po rozeslání pozvánek na událost přidávat.

IMG_6978

Zdroj: iPhoneHacks

Dnes nejčtenější

.