Zavřít reklamu

ikona 2450780_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

ReadToMe
ReadToMe je aplikací, která se zaměřuje na předčítání textů, dokumentů a webových stránek. Aplikace předčítá více než 30 cizích jazyků včetně českého a slovenského jazyka. ReadToMe podporuje mnoho různých formátů (text, txt, rtf, doc, docx, ppt, pptx a mnoho dalších).

[appbox appstore id966112783 oldprice=“4,99€“]

Compass
Compass je velmi užitečným pomocníkem nejen pro cestovatele. Obsahuje, zcela nečekaně, opravdový kompas, který vám ukáže reálnou orientaci zařízení k magnetickému pólu a možnost přepínat mezi pravým a magnetickým severem. Compass dále nabízí mapy (standardní, satelitní apod.), sledování vzdálenosti, kurzu, rychlosti a nadmořské výšky. Součástí aplikace jsou také informace o počasí – teplota, vlhkost a tlak.

[appbox appstore id969861886 oldprice=“0,99€“]

LAN Scan
S aplikací LAN Scan HD jednoduše a rychle zjistíte, kdo všechno je připojen na vaší domácí WiFi síť nebo na oblíbenou veřejnou WiFi síť. Aplikace obsahuje všechny informace, které potřebujete.

[appbox appstore id597541266 oldprice=“2,99€“]

iScan Pro
IScan Pro promění váš iPhone a iPad na kvalitní a přenosný skener dokumentů. Aplikace vám umožní skenovat knihy, šeky, poznámky, rozvrhy, inzeráty a všechny typy dokumentů a uloží vše do formátu PDF. Aplikace umí automaticky detekovat okraje dokumentů, přiblížení a obsahuje všechny nezbytné funkce, které potřebujete pro skenování.

[appbox appstore id1030970372 oldprice=“4,99€“]

Frugi
Přijde vám, že všechny své peníze bleskurychle rozházíte a ani nevíte za co? V tom případě si stáhněte Frugi, jelikož s její pomocí budete mít naprostý přehled o tom kolik peněz a za co vlastně utrácíte. Aplikace vám mimo jiné nabízí i možnost nastavit si připomínky na důležité platby a samozřejmostí je zaheslování celé aplikace. Začněte zodpovědně spravovat své finance a mějte přehled o vašich příjmech i výdajích. Český jazyk je aplikací plně podporován.

[appbox appstore id630382033 oldprice=“4,99€“]

Origami Genie
Máte rádi origami? Pokud ano, tak se vám bude líbit Origami Genie. Aplikace nabízí krásnou kolekci zajímavých origami včetně instrukcí ke každému modelu. Označte si v aplikaci své oblíbené, přibližte si fotografie, porovnejte jednotlivé origami a sdílejte je se svými přáteli.

[appbox appstore id605741738 oldprice=“4,99€“]

Sero
Proveďte Sero skrze 60 náročných levelů v této minimalistické atmosférické puzzle hře. Manipulujte kousíčky vaším prstem a vypusťte Sero do krajiny a sami uvidíte výsledky. Dokončete každou kapitolu, abyste odemkli tajemství dobrodružné cesty. Sero nabízí barevnou a minimalistickou grafiku s melodickými zvukovými efekty, které vás uvedou do zajímavého dobrodružství.

[appbox appstore id1071674910 oldprice=“0,99€“]

Ninjas
V Ninjas začíná skvělé dobrodružství, ve kterém si musíte vzít zpět ukradený svitek. Dejte si pozor, jelikož ve hře je plno objektů (např. zákeřní ninjové, ninja psi, nestvůry, zombíky, pasti, hrady), které se vám budou snažit překazit tuto výpravu.

[appbox appstore id673003293 oldprice=“0,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 60 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

[appbox appstore id890932971 oldprice=“1,99€“]

Swipe Master
Swipe Master je jednoduchá a návyková minihra, která opravdu prověří vaše myšlení. Ovladatelnost hry je velmi snadná: stačí pomocí gesta swipe směrovat šipky – vybarvenou ve směru šipky a pruhovanou šipku opačným směrem. Lehce se to zapamatuje, ale nespletete se?

[appbox appstore id908219525 oldprice=“7,99€“]

Note Fighter
Potřebujete se naučit základní hudební dovednost? Note Fighter je opravdu zajímavá hra, ve které si můžete procvičit čtení not v tomto punkovém stylu. Hra nabízí 3 úrovně obtížnosti (easy, medium a hard + cvičební režim). Note Fighter je prostá hudební hra s edukačním hudebním efektem, kterou ocení každý začínající hudebník.

[appbox appstore id975553899 oldprice=“1,99€“]

Core
Core je také zajímavou minimalistickou strategickou hrou, která je zasazená ve vesmíru. Bojujte s nepřáteli zatímco budete bránit vlastní základnu. Chcete pokročit v této hře? Tak musíte zničit všechny základy protivníků. Tato hra byla vytvořená, aby dokázala hráče vtáhnout do děje hry a poskytnout mu potřebnou relaxaci.

[appbox appstore id1112450780 oldprice=“2,99€“]

apps xs_iPhone6SPlus-HandsOn-08-970-80
www.t3.com

Dnes nejčtenější

.