Zavřít reklamu

Airpods iconCertifikáty elektronických zařízeních jsou povinné po celém světě a umožňují společnostem nabízet své produkty na různých trzích. Většinou se také jedná o zajímavý zdroj informací ohledně nadcházející či plánované techniky. Tentokrát se podíváme do oblasti Eurasie, kde Apple certifikoval několik svých zařízení. Ruský server iPhones.ru a jeho redaktoři si dali tu práci, a všechny certifikáty prošli. Našli v nich několik odkazů na dosud neexistující či nepředstavené produkty, takže si můžeme udělat aspoň omezený obrázek o tom, co pro nás Apple chystá. 

Eurasijská Ekonomická Unie (EEU) začala fungovat v loňském roce a figurují v ní Rusko, Bělorusko, Kazachstán a Arménie. Z certifikátů je patrné, že Apple chystá dva nové iPhony a to klasický iPhone 7 (se 4,7″ displejem) a iPhone 7 Plus (s 5,5″ displejem). U mobilních telefonů už je jasno nějaký ten pátek, ale například v případě Apple Watch stále ještě není jasné, jak to vlastně bude. V certifikátech se nachází informace o dvou generacích Apple Watch, takže je velice dobře možné, že kromě nové, 2. generace, se bude stále prodávat i ta starší, za zvýhodněnou cenu.

Novým produktem by měly být bezdrátová sluchátka „AirPods„, která se v textu objevují několikrát. Mělo by se jednat o bezdrátovou verzi sluchátek EarPods, o které jsme vás informovali již několikrát. Doposud není jasné, jak to Apple vyřeší se sluchátky v balení iPhonu 7. Někdo spekuluje o tom, že by se tam mohly právě bezdrátové AirPods objevit. Jak to nakonec bude, se dozvíme už příští týden, kdy proběhne oficiální představení nového iPhonu 7.

Majdy Airpods iPhone 7
apple certificate russia

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.