Zavřít reklamu

iPhone 7 wallpaper iconApple včera v našich večerních hodinách konečně rozeslal zahraničním médiím pozvánky na zářijovou konferenci, která se bude konat 7.9 a Apple na ní s velkou pravděpodobností představí iPhone 7, 7 Plus, Apple Watch 2 a pak možná také nový MacBook, další novinky v oblasti svých počítačů  a možné se aktualizace dočkají i iPady. Pozvánky se kromě informací o datu a místu konání pyšní ještě sloganem “See you on the 7th”, tedy v překladu „Uvidíme se sedmého“. V lze ale této frázi porozumět všelijak.

Tak jako každý rok, i letošní pozvánka nabízí designové prvky, které nám mohou ale také nemusejí něco naznačovat. Tentokrát jsme se dočkali jakýchsi rozostřených světel v pozadí, což by mohlo naznačovat změny v oblasti fotoaparátu, kterých se máme dočkat v podobě duální kamery, ale jde skutečně jen o domněnku.

Pokud se vám ale nové tapety zalíbily a chtěli byste si je nastavit i jako pozadí na svůj iPhone, iPad, Apple Watch nebo Mac (či jakýkoli jiný desktop), pak pro vás máme dobrou zprávu. Uživatel @jim_gresham totiž na Twitteru zveřejnil várku tapet, které jsou vytvořené právě z nové pozvánky a stahovat je můžete z odkazů níže. Na výběr jsou hned dvě varianty.

  • 36 úžasných tapet, pomocí kterých si dokonale sladíte iPhone se svými Apple Watch

StáhnoutApple WatchiPhoneiPad (Pro); Desktop

Stáhnout: iPhone

iPhone 7 wallpaper FB

zdroj: idownloadblog

Dnes nejčtenější

.