Zavřít reklamu

ikona 577687_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

My_Car
My_Car je jednoduchou a praktickou aplikací pro všechny majitele aut. Můžete do ní ukládat jakékoliv činnosti okolo vašeho auta (finance, data, geografické souřadnice) a poté si vše můžete prohlížet ve své historii či na mapě. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id1019486891 oldprice=“0,99€“]

Ananda
Ananda vám pomůže meditovat, soustředit se a především se pořádně zrelaxovat za pomocí progresivních binaurálních tónů a vysoce kvalitních mírumilovných zvuků. Jednoduše si dejte přestávku, ať už jste doma, v práci či v metru. Aplikace nabízí 3 binaurální programy a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1095712617 oldprice=“1,99€“]

Aftercut
Jednoduchá aplikace Aftercut vám pomůžete vyříznout z fotografie objekt, který potřebujete či skládat a měnit pozadí fotografií do nových kompozic. Aftercut obsahuje 7 různých nástrojů pro vyřezávání objektů ze snímků, více než 40 filtrů a více než 300 efektů.

[appbox appstore id944644383 oldprice=“1,99€“]

nGinVideo
NGinVideo je video přehrávač, který je optimalizován pro iPhone a iPad. Tato aplikace podporuje perfektní cloudové úložiště a po jejím stáhnutí se můžete dívat na vaše videa kdykoliv. Je pro vás těžké uploadovat videa do cloudu? Nemusíte se bát, nGinVideo automaticky uploaduje video soubory, které si vyberete. Aplikace kombinuje 3 účty do jednoho, takže můžete využít 45GB. Pozor, musíte si nainstalovat nGinMediaServer do vašeho počítače.

[appbox appstore id521577687 oldprice=“5,99€“]

Zentries
Zentries využije každý, kdo si chce zapisovat své nápady a myšlenky za pomocí prostého, krásného a elegantního deníku. Vaše zápisy jsou utříděny podle data a mohou být snadno sdíleny (jako jednotlivá stránka nebo jako celý deník).

[appbox appstore id653302264 oldprice=“1,99€“]

Fast Photo Cleaner
Jste unavení z projíždění a hledání vašich fotografií, které chcete smazat? Nejjednodušším řešením je aplikace Fast Photo Cleaner. Používejte snadná gesta k rychlému mazání.

[appbox appstore id935585630 oldprice=“0,99€“]

SpeakText Air
SpeakText Air je skvělou aplikací na překládání (více než 30 jazyků, podpora českého a slovenského jazyka) a přečtení (více než 20 jazyků, bohužel zatím bez podpory českého jazyka) textů. Aplikace dokáže předčítat anglický text v offline režimu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“4,99€“]

VPN Master
VPN Master je skvělou aplikací, která vám umožní navštívit oblíbené webové stránky a nabízí zabezpečení soukromí a WiFi. Aplikace přináší vysokorychlostní a zabezpečené připojení do vašeho iPhonu, iPadu a iPodu Touch.

[appbox appstore id1035355817 oldprice=“2,99€“]

Where To Eat? PRO
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat? vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id294193888 oldprice=“1,99€“]

My_Moto
My_Moto je přehledná a užitečná aplikace pro majitele motorek. Můžete do této aplikace ukládat různé aktivity okolo vaší motorky (náklady, datum jízdy a geografické souřadnice). Aplikace vás navede k vaší zaparkované motorce, nabízí možnost záznamů o vícero motorkách a mnoho dalšího. My_Moto podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id1037350776 oldprice=“0,99€“]

The Greedy Cave
Ve vzdálené zemi se nachází kontinent nazvaný Milton. Je to země, kde moc vlády přichází pomocí mečů a děsivého tajemna. Náš příběh začíná ve vzdáleném království na severu, Iblis, což je temné a často zapomenuté místo. Je to divoká a pustá země, ve které musí obyvatelé těžit nerosty pro panstvo. Příležitostně se zastaví dobrodruzi na přespání, ale nikdy nezůstanou déle. Až jednoho dne se nezkušený dobrodruh ztratil a zakopl o díru. Příběh by mohl skončit, kdyby se nevrátil zpátky do města, ale on se zpátky vrátil s pytlem zlata a třpytícím se pokladem, který našel v díře. A příběh pokračuje dál…

[appbox appstore id1028950091 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.