Zavřít reklamu

Spigen iPhone 7 Plus case iconVýrobce obalů Spigen je opět na scéně. Nedávno jsme si totiž ukázali velkou várku obalů pro menší iPhone 7, kterou začal na svých oficiálních stránkách nabízet a potvrdil tak vzhled chystané vlajkové lodě od Applu. Tehdy ale ještě Spigen nenabízel kryty pro iPhone 7 Plus, který by měl nabídnout duální fotoaparát. To se ovšem včera změnilo, jelikož začal prodávat polykarbonátový kryt, který je podle jeho slov kompatibilní s doposud nepředstaveným iPhonem 7 Plus.

Na samotném obalu by ani nebylo nic zajímavého, kdyby nám nepotvrzoval hned několik spekulací, které se objevovaly během celého roku. V první řadě Spigen potvrzuje duální fotoaparát u 5,5palcového modelu a ukazuje nám tak, jak přesně by měly dvě čočky od Applu vyapadat. Dále vyvrací spekulaci o Smart Connectoru z iPadu Pro, který měl být na zadní straně a měl sloužit zejména pro jakési „bezdrátové nabíjení“ ve stylu Apple Watch. No a nakonec potvrzuje i absenci 3,5mm jacku, s čímž už tak nějak stejně všichni počítají.

Pokud Apple duální kameru do svého iPhonu zakomponuje, měl by využít technologii, kterou získal nákupem společnosti LinX Imaging, a která umožňuje využívat dvojí ohniskové vzdálenosti obou čoček, což výrazně zlepší výslednou kvalitu pořízených snímků. Zejména pak v podmínkách se špatným osvětlením – tedy v něčem s čím Apple u svých fotoaparátů bojuje už velmi dlouho.

Spigen iPhone 7 Plus case 2
Spigen iPhone 7 Plus case 3
Spigen iPhone 7 Plus case 5
Spigen iPhone 7 Plus case 4
Spigen iPhone 7 Plus case 1

*zdroj: Spigen

Dnes nejčtenější

.