Zavřít reklamu

Hajek-MacBook-Pro-OLED-power iconmacOS Sierra se momentálně nachází ve stavu náročného testování, ať už jde o uzavřený, nebo otevřený beta test. Apple se snaží systém odladit jak nejlépe to umí, aby při následném vydání nebyl sebemenší problém. A právě jedno zařízení, které nový macOS Sierra dostane, je nadcházející MacBook Pro, na který už všichni netrpělivě čekají. Pro spoustu lidí je to daleko důležitější a zajímavější produkt než iPhone, takže očekávání jsou opravdu veliká. Díky informacím v beta testu nového macOS víme o specifikacích MBP zase o trochu více. 

Redaktorům serveru 9to5mac se podařilo v systému vyhrabat textový soubor, který napovídá, čeho se v novém MacBooku Pro dočkáme. Mimo jiné hovoří o podpoře USB 3.1 gen 2, tedy druhé generaci vysokorychlostního připojení USB 3.1, které disponuje maximální přenosovou rychlostí 10 Gb/s. Současná první generace USB 3.1 nabízí maximum pouze poloviční, tj. 5 Gb/s. S tímto objevem se také váže potvrzená podpora rozhraní Thunderbolt 3 a DisplayPortu 1.2.

macos-sierra-usb-3-1-gen-2-text-string-mac-hardware2

Nové Macy by se měly objevit někdy během podzimu. Je velice nepravděpodobné, že je Apple odhalí během zářijové Keynote, ale naopak je dost pravděpodobné, že se dočkají samostatného odhalení někdy mezi říjnem a listopadem. Možná Apple čeká na lepší dostupnost nových procesorů od Intelu. Kdo ví, nicméně představení nových počítačů v pokročilé fázi podzimu, není pro Apple ničím neobvyklým, ba naopak.

Hajek MacBook Pro OLED 3

Dnes nejčtenější

.