Zavřít reklamu

ikona 9275652_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Currency Converter
Currency Converter je spolehlivou a přehlednou aplikací, která vám pomůže rychle zjistit, jak je na tom směnný kurz po světě. Aplikace podporuje většinu světových měn a lehce si můžete vyhledat vámi žádanou měnu za pomocí názvu, kódu nebo země. Currency Converter může být použit i offline. Aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id998333296 oldprice=“5,99€“]

Wonderoom Pro
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů.

[appbox appstore id1050740134 oldprice=“4,99€“]

[appbox appstore id1052448080 oldprice=“6,99€“]

Remote
Prohlížejte si jakékoliv soubory z vašeho Macu, uložte je na vašem zařízení pro využití v offline režimu a snadno kopírujte soubory na Mac z jakékoliv aplikace. Potřebujete odeslat soubor na váš Mac, ale soubor je příliš velký, takže ho nemůžete odeslat emailem? Nebo si chcete pustit video, které máte na Macu, ale nechcete opouštět gauč či postel? Začněte video streamovat na iPhonu/iPadu. Využijte pohodlnou a užitečnou aplikaci Remote.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“2,99€“]

Ruler
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“0,99€“]

FileOpener
FileOpener je ultimátní aplikací na stahování, organizaci a prohlížení všech vašich souborů na vašem iPhonu či iPadu. Díky této aplikaci můžete jednoduše importovat soubory, dokumenty a média z vašeho počítače či Macu. Aplikace podporuje všechny oblíbené formáty (PDF, dokumenty MS, iWork, audio, video, archivy).

[appbox appstore id1064406884 oldprice=“1,99€“]

Coyn
Coyn je aplikací, která vám bude užitečným pomocníkem pro monitorování vašich každodenních výdajů. Coyn vám přináší jednoduchý, bezpečný a stylový způsob, jak si udržet přehled o příjmech a výdajích ve vašem životě. Aplikace podporuje 3D Touch, takže vám umožní přidávat výdaje či příjmy opravdu bleskurychle.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“1,99€“]

Anim8
Anim8 vám umožní vytvářet zábavným a intuitivním způsobem 3D animované postavy. S touto aplikací můžete začít animovat během pár minut. Své výtvory sdílejte na Facebook, YouTube a Twitter.

[appbox appstore id1014344975 oldprice=“4,99€“]

Translator Pro
Jednoduchá, elegantní aplikace, která vám umožní překládat zvolený text do/z 40 jazyků. Své přeložené texty můžete posílat emailem či sdílet na sociálních sítích. Aplikace nabízí možnost nadiktování textu namísto psaní a vyhledávání v historii překládaných textů.

[appbox appstore id921522056 oldprice=“3,99€“]

Net Master HD
Net Master HD je ultimátní mobilní řešení pro analýzu a diagnózu vašich síťových problémů. Tato aplikace byla vytvořena speciálně pro iPad. Všechny nezbytné nástroje tak budete mít hezky pohromadě v jedné aplikaci.

[appbox appstore id473144915 oldprice=“4,99€“]

Pure Flickr
Pure Flickr přináší sdílení fotografií na iPhone, iPod Touch a iPad. Je vytvořen k tomu, aby vám přinesl ryzí, ale zároveň snadný zážitek z Flickru. Umožní vám procházet, nahrávat, pořizovat a upravovat fotografie. Uživatelské rozhraní je jednoduché a přitom si zachovává osobitost a krásu.

[appbox appstore id660272928 oldprice=“0,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

[appbox appstore id827101160 oldprice=“1,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.