Zavřít reklamu

Apple Watch icon 84Jednou ze slabých stránek Apple Watch je omezená kapacita baterie. U chytrých hodinek od Applu je to ještě horší, než s mobilními telefony. Pokud uživatel Apple Watch aktivně využívá, celodenní výdrž je spíše z říše snů, než realitou. U telefonu platí v podstatě to samé, ale telefon je možné alespoň na chvíli strčit do nabíječky. U hodinek to jde samozřejmě taky, ovšem vzhledem k povaze nabíjení je to trochu komplikovanější. Nyní se na trh dostala nová powerbanka, která má pomoci uživatelům s nabíjením hodinek na cestách.

Jedná se o produkt značky Kanex, který se nazývá GoPower Watch. Ve své podstatě jde o klasickou power banku, která disponuje kapacitou 4000 mAh, zachovává si kompaktní rozměry a podporuje bezdrátové nabíjení (1A/3,70V). Obsahuje stejný magnetický konektor, jaký je dodáván k chytrým hodinkám od Applu. Mimo to však power banka také dokáže nabít ještě jedno Apple zařízení, jelikož disponuje klasickým USB portem a v balení se nachází USB-Lightning kabel. Při nabíjení telefonu je ovšem nutné počítat s omezenou kapacitou.

Dle údajů výrobce dokáže jejich power banka nabít hodinky až šestkrát do plného vybití. Pro iPhony bude hodnota nabití podstatně nižší. Dle kapacity se podaří telefon dobít maximálně dvakrát. Zařízení má určenou prioritu nabíjení, tudíž jakmile je power banka připojená k síti, nejdříve nabíjí telefon/hodinky, poté až sama sebe. Zařízení dále disponuje LED indikátorem nabití.

Cena je stanovená na 100 dolarů a k dispozici by zařízení mělo být na stránkách výrobce a později také na Amazonu. Prodej začne během následujících několika dnů.

Kanex-GoPower-Watch

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.