Zavřít reklamu

ikona 726228_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Easy Spending Expense
Díky této aplikaci okamžitě zjistíte, jakým směrem jdou vaše peníze a lehce tak můžete převzít kontrolu nad svými financemi. Easy Spending Expense je prostou a efektivní aplikací, která funguje jako denní správce vašich výdajů. Aplikace nabízí možnost monitorovat výdaje i příjmy a ochranu za pomocí hesla. Aplikace vám také umožní nastavit si měsíční připomínání zaplacení účtů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“1,99€“]

Speech Recogniser HD
S touto revoluční aplikací nebudete muset nic psát, stačí pouze mluvit a okamžitě bude vaše řeč překládána do textové podoby. Speech Recogniser vám umožní také tweetovat, psát si statusy na Facebooku, kopírovat text do jiných aplikací a především překládát svou řeč do více než 40 cizích jazyků. Skvělé na této aplikaci je to, že podporuje český jazyk. Speech Recogniser HD podporuje pouze iPad. Bohužel vývojáři nenechávají tuto aplikaci dlouho zdarma, takže pokud budete mít štěstí a stihnete ji zdarma, tak rozhodně neváhejte a stahujte.

[appbox appstore id550295585 oldprice=“9,99€“]

Post Quicker
Post Quicker je jednoduchý příspěvkový klient. Aplikace vám umožní bleskurychle napsat a poslat příspěvek bez jakéhokoliv rušení různými. Post Quicker vám nabízí rychlou a snadnou cestu, jak sdílet příspěvek na Twitter a Facebook a posílat zprávy. Stačí poklepat, napsat a odeslat!

[appbox appstore id1043702053 oldprice=“0,99€“]

Call a Taxi
Využíváte často služby taxíků? Hledáte nějakou praktickou aplikaci, díky které bude hledání nějakého taxíku mnohem jednodušší? Pak jste na správné adrese – Call a Taxi vám přináší možnost okamžitě najít taxík, ať už jste kdekoliv. Pokud vlastníte Apple Watch, tak vám uděláme radost – aplikace je totiž podporuje.

[appbox appstore id468663324 oldprice=“6,99€“]

RecogNow
RecogNow vám umožní konvertovat obrázky na textové soubory za pomocí tří jednoduchých kroků. Po konvertování můžete snadno sdílet textový soubor emailem nebo na sociálních sítích.

[appbox appstore id699839056 oldprice=“1,99€“]

Tabata!
Spalujte kalorie a dostaňte se do formy za pomocí zábavné fitness aplikace Tabata. Cvičte s touto aplikací kdykoliv a hlavně kdekoliv. Tabata vám přináší každý den nové tréninky s různou úrovní (od 4 do 12 minut). Výhodou také je, že nepotřebujete žádné náčiní a svého trenéra nejen slyšíte, ale i vidíte.

[appbox appstore id719527874 oldprice=“1,99€“]

Survivalpedia
Survivalpedia je praktickou aplikací, která obsahuje různé druhy příruček pro přežití a další užitečné informace. Můžete zde najít tisíce stránek a ilustrací  pro přežití v přírodě, první pomoci, parašutismu a uzlů či horolezectví, maskování, sebeobrany, vojenských operací a mnohem víc! Heslo této aplikace – buďte připraveni na cokoliv.

[appbox appstore id377726228 oldprice=“3,99€“]

Compass Zen Pro
Compass Zen je zajímavou kompasovou aplikací, kterou můžete využít na vašem iPhonu či iPadu. Aplikace vám nabízí možnost zobrazování skutečného či magnetického severu, měření rychlosti, nadmořskou výšku, vaše souřadnice, elegantní a minimalistický design.

[appbox appstore id951663415 oldprice=“6,99€“]

Minibudget
S Minibudget si můžete velmi snadno založit finanční rozpočet a postupem času zaznamenávat své výdaje do různých kategorií. Díky Minibudget bude velmi pohodlné řídit váš rozpočet a budete mít naprostý přehled o svých financích.

[appbox appstore id1023219926 oldprice=“1,99€“]

Smart Translator HD
Skvělá aplikace, která vám umožní překládat jakýkoliv text do více než 40 světových jazyků. Díky Smart Translator můžete překládat jakýkoliv email či dokument, který můžete obdržet v cizím jazyku. Používání této aplikace je velmi snadné, stačí pouze zvolit cílový jazyk a vložit text, který chcete překládat. Samozřejmostí je podpora českého jazyka. Aplikace je pouze pro iPad. Stihli jste aktuální akci, kdy je aplikace zdarma? Pokud ano, tak určitě neváhejte, jelikož vývojáři dlouho nenechávají aplikaci zdarma.

[appbox appstore id547956696 oldprice=“7,99€“]

Letters from Nowhere® 2
Cestujte do města Nowhere a začněte hledat stopy, které vám pomohou odstranit strašné prokletí v této vzrušující a strašidelné hře. Audrey shromáždila všechny dopisy za pomocí mrtvého pošťáka a doufala, že ji dovedou k jejímu zmizelému manželovi. Bohužel je dovedena k záhadnému ospalému městečku. Audrey zjistí, že je její manžel potomek prokleté rodiny a je odsouzený ke smrti. Nyní je zcela na ní, aby konfrontovala zlo, které jí stíhá. Prozkoumejte 50 lokací a 11 miniher. První verze je pro všechna iOS zařízení a druhá verze pouze pro iPad.

[appbox appstore id497946172 oldprice=“4,99€“]

[appbox appstore id497947178 oldprice=“6,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.