Zavřít reklamu

timelines-icon-380x380
Následující text napsal autor aplikace a náš kamarád Lukáš Petr, kterého si můžete pamatovat jako našeho reportéra z WWDC: Minulý týden jsem na App Store vydal svojí v pořadí třetí aplikaci, Timelines, tentokrát na měření času. Vývoj a následný marketing se nakonec natáhl na rok a čtyři měsíce, a přestože se mi přes veškerou snahu nepodařilo zaujmout novináře natolik aby v den vydání něco o aplikaci vyšlo, díky pár influencerům to nebyla až taková katastrofa.

Tento týden se ale na mě po šesti letech snažení se na App Storu prosadit usmálo štěstí, a to pořádně širokým úsměvem. Aplikace se objevila na přední stránce amerického App Store, v sekci “New Apps We Love”. Pro každého vývojáře je toto obrovské ocenění jejich práce, a obzvlášť potom kolik tomu věnuju je to opravdu úžasný pocit, a hrozně si toho vážím. Dokonce se podařilo i získat povzbudivý komentář od samotných editorů App Store.

IMG_0911
IMG_0912

Pokud vás aplikace zaujala, můžete se o ní dozvědět víc na oficiálních stránkách timelinesapp.io. Na App Store jí můžete najít v iTunes App Store.

Na závěr bych chtěl říct něco pro všechny co se snaží uspět se svou vizí a tvořením a zatím se jim nedařilo se prosadit: vím přesně jak náročný to je, najít v sobě tu motivaci pokračovat dál. Ale fakt to stojí za to! Upněte se na ten vnitřní vztah který k té činnosti máte, nehleďte na to co si o tom okolí myslí, a pokračujte dál. Protože přestože ta šance se může zdát mizivá, někdy to prostě vyjde :). A i když to nevyjde, i ta cesta rozhodně stojí za to! PS: Těším se na komentáře pod článkem.

 

Dnes nejčtenější

.