Zavřít reklamu

new Instagram iconS vylepšeními Instagramu se v poslední době rozthl pytel. Na začátku v aktualizaci přinesl nové Instagram Stories, které se až nápadně podobají funkci, kterou má Snapchat a před týdnem jsme vás informovali, že někteří uživatelé mohou ukládat rozpracované fotografie. Poslední novinkou, kterou Instagram oznámil na svém oficiálním blogu, je funkce, která shromáždí fotky a videa ze zajímavých událostí a zobrazí je uživatelům.

Novinku, která připomíná funkci Snapchatu Live Stories v Discover channelu, Instagram pojmenoval „Events channel“ a je umístěna na záložce s vyhledáváním. Funkce je zatím přístupná pouze pro uživatele ve Spojených státech, ale Instagram pracuje na tom, aby byla funkce brzy přístupná i pro zbytek světa. Jak stojí na blogu, tyto příspěvky jsou uzpůsobeny vám, takže jsou automaticky vybírány podle osob, které sledujete, podle příspěvků, které se vám líbí a podle osobních preferencí.

instagram-discover-channel

„Tento kanál sbírá ty nejlepší videa z koncertů, sportovních událostí a dalších dění, abyste se mohli cítit, jako když stojíte v první řadě. Jako celý zbytek záložky Explore je i tento kanál uzpůsoben vám a zobrazuje události, které by vás mohly zajímat,“ stojí na blogu Instagramu.

Na začátku tohoto týdne Instagram vypustil další aktualizaci s vylepšeními pro Instagram Stories. Aktualizace se zaměřuje především na vytváření obsahu do Stories. Přináší možnost přibližovat a oddalovat záběr během natáčení jednoduchým posouváním prstu nahoru a dolu tak, jako to funguje na Snapchatu. Další novinkou je možnost během natáčení přepínat mezi přední a zadní kamerou dvojitým poklepáním.

Instagram iPhone FB

Zdroj: iDownloadBlog

 

Dnes nejčtenější

.