Zavřít reklamu

Apple 5. Avenue
Zdá se, že Apple začíná lehce měnit názvy svých Apple Storů a v odkazování na lokaci obchodu vynechává slovo „Store“. Změna už je viditelná na webových stránkách, kde jsou názvy všech obchodů změněny podle stejného vzoru. Například „Apple Store, Union Square“ se nyní jmenuje „Apple Union Square“, „Apple Store, Valley Fair“ je přejmenován na „Apple Valley Fair“ a posledním příkladem může být „Apple Store, The Grove“, který nyní nese název „Apple The Grove“.

Vypadá to, že změnu názvů odstartovalo otevření nejnovějších Apple Storů, jako je třeba výše zmíněný obchod nacházející se na Union Square v San Franciscu, který Apple pojmenoval už od začátku jen jako o „Apple Union Square“. Po pár dnech od otevření tohoto obchodu po jeho vzoru Apple aktualizoval názvy všech zbývajících obchodů odstraněním slova „Store“.

apple-store-old-branding-800x438
apple-new-branding-800x438

Mimo jiné Apple mezi své zaměstnance Apple Storů rozeslal zprávu, že z názvů obchodů a webových stránek postupně mizí označení „Store“. Mezitím, co Apple zaměstnancům oznámil, že změna bude postupná, je už většina obchodů během krátké doby od oznámení přejmenována.

Podle macrumors se Apple rozhodl odstranit z názvu „Store“ kvůli tomu, že chce nové obchody přeměnit na více než jen prodejny, čímž se pravděpodobně snaží z prodejen vytvořit místo pro scházení se komunity zajímající se o Apple a umění. Například Apple Union Square má před prodejnou prostor pro živá hudební vystoupení a 6K videostěnu nazývanou „The Forum“, která umožňuje umělcům, fotografům a hudebníkům zobrazit jejich díla a inspirovat jimi zákazníky.

apple-sign-store

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.