Zavřít reklamu

previewJe to přesně čtvrt roku od chvíle, kdy Google představil svoji odpověď na FaceTime s názvem Google Duo. Dnes jsme se konečně dočkali a k dispozici je všem a to zcela zdarma v rámci iTunes App Store a samozřejmě také Google Play. Aplikace je sice již k dispozici, ale do jednotlivých zemí se dostává postupně takže v době psaní tohoto článku ji zatím není možné z Českého App Store stáhnout, ovšem například v USA je již k dispozici.

Novinka s názvem Google Duo nabízí zcela nové videohovory, které budou k dispozici jak pro Andorid tak i pro iOS a nabídnou jedinečné funkce, které jinde nenajdete. Google Duo je cross-platform služba s videohovory, stejně jako Skype a řada dalších, ale je navržena tak, aby odstranila veškerá omezení všech ostatních služeb.

google_duo

Duo používá vaše telefonní číslo takže není nutné nastavovat nový účet a používá end-to-end šifrování, takže se nemusíte ničeho obáhat. Služba je poháněna novou technologií s názvem Quic, která slibuje kvalitní a stabilní hovory. Duo lze bezproblému používat na Wi-Fi i na mobilní síti a jednou z nejlepších novinek nebo přinejmenších nejzajímavějších je funkce Knock Knock, která vám umožní vidět volajícího dříve než zvednete hovor!

 

Dnes nejčtenější

.