Zavřít reklamu

BirdmanJe jedno zda je nebo není Hip-Hop váš šálek kávy, ať tak či onak je nepopíratelným faktem že pod Cash Money Records patří ti nejlepší hudebníci na světě, kteří se na rap zaměřují. Patří mezi ně jména jako je CEO celého labelu Birdman, prezident labelu Lil-Wayne, nebo například Nicki Minaj, Drake, Tyga, T Lopez, Mack Maine, Brisco, Cory Gunz, Jacquees a mnoho dalších. Každé jedno z jmen je pak naprostou špičkou v rámci rapu.

A právě s Cash Money Records uzavřel Apple spolupráci na vytvoření dokumentárního filmu, který bude sloužit pro podporu Apple Music. Spekuluje se však také o tom, že to není jediná část dohody, kterou Apple s labelem uzavřel, ale společnost s nakousnutým jablíčkem v logu si koupila také exkluzivitu na alba největších rapových hvězd současnosti.

Na dohodě má tentokrát však zřejmě větší zásluhu než samotný CEO Cash Money Records Birdman spíše Drake, který s Apple již spolupracoval a jeho nejnovější album bylo exkluzivitou v Apple Music na jeden týden. Jednání však samozřejmě probíhala již mezi CEO Cash Money Music a ředitelem Apple Music Larry Jacksonem, který následně na instagramu označil Birdmana za tvrdého vyjednavače.

1*wdWGnz0OETpCE-0y6kvpCw

*Zdroj: bloomberg.com

Dnes nejčtenější

.