Zavřít reklamu

ikona 370160_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

ScannerPad
ScannerPad promění váš iPad v přenosný skener, jelikož umožňuje rychle naskenovat dokument, fotografii, předpis nebo cokoliv dalšího, který pak automaticky uloží do PDF a můžete jej nahrát i na cloud. Podporuje, jak barevné, tak i černo-bíle skenování podle vaší potřeby.

[appbox appstore id840559728 oldprice=“6,99€“]

Draw Calendar
Pokud už vás nebaví využívání klasického kalendáře, tak dejte šanci Draw Calendar. Aplikace nabízí zábavnou a unikátní formu tradičního kalendáře, ve které si můžete vlastnoručně nakreslit, co vlastně vás v daný den čeká. Jednoduše si kreslete, označujte a vyblbněte se s Draw Calendar.

[appbox appstore id815370160 oldprice=“2,99€“]

Wonderoom
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů. První verze je pro iPhone, iPad i iPod Touch a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id1054439660 oldprice=“0,99€“]

PDF to Image
PDF to Image vám umožní konvertovat PDF stránky na grafické soubory. Aplikace zachovává původní kvalitu souboru.

[appbox appstore id865493114 oldprice=“1,99€“]

Compass++ HD
Compass++ HD vám nabídne unikátní HD kompasové motivy, mezi kterými si můžete vybrat přímo na vašem iPhonu a iPadu. V této aplikaci můžete za pomocí gesta swipe měnit více než 15 motivů kompasů.

[appbox appstore id428474548 oldprice=“6,99€“]

Steal Photo
Chcete se pobavit na účet své rodiny či přátel? Výborně, Steal Photo vám s tím určitě pomůže. Vaše oběť si bude myslet, že vás pouze fotí, ale aplikace zároveň aktivuje přední i zadní fotoaparát, takže také vyfotí vašeho fotografa. Nemusíte se bát, aplikace vás doopravdy vyfotí, takže oběť nepojme žádné podezření.

[appbox appstore id451521058 oldprice=“0,99€“]

Web Explorer
Web Explorer je zajímavým webovým prohlížečem, který umí odstraňovat reklamy, obsahuje výkonný stahovač, ftp klienta a další. Dále aplikace nabízí intuitivní, přehledné uživatelské rozhraní a podporu mnoha formátů.

[appbox appstore id473825218 oldprice=“0,99€“]

Private Ninja Cam
Potřebujete nějakého pomocníka, který vám poskytne možnost skrytě zachytit snímky nebo natáčet videa? Private Ninja Cam vám umožní zachytit fotky i videa během prohlížení internetu. Chytrý předběžný náhled vám zobrazuje, co vaše kamera snímá.

[appbox appstore id570155290 oldprice=“1,99€“]

PicLab
PicLab Split Stitch je efektivní aplikací, která vám umožní vytvářet koláže z vašich fotek. Své snímky můžete také upravit, jelikož aplikace nabízí zajímavé editační funkce (např. 175 rozvržení fotek, 155 fontů, 145 filtrů, 570 nálepek a mnoho dalšího).

[appbox appstore id553364842 oldprice=“1,99€“]

Worm Drop
Malí ptáčci jsou hladoví a čekají až se vrátí jejich máma a nakrmí je. Pomůžete ptačí mamině nakrmit její ptačí miminka? Stačí, když poklepáte na obrazovku, aby máma pustila červíka do maličkého rozevřeného zobáku. Postupně odemykejte levely z celého světa a otestujte si své dovednosti a reflexy.

[appbox appstore id1134704223 oldprice=“0,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.