Zavřít reklamu

Majdy-iPhone-7-iconPředstavení iPhonu 7 a 7 Plus se nezadržitelně blíží a podle posledních informací by měl spatřit světlo světa ve středu 7. září, tedy za tři týdny. Předobjednávky na novou vlajkovou loď Applu by pak měly odstartovat v pátek 9. září. Když se pak koukneme na předchozí roky, zjistíme, že Apple typicky začne nový model prodávat týden po zahájení předobjednávek, letos by tomu ale mělo být jinak.

Server 9to5mac totiž od amerického operátora získal plán, který naznačuje, že nový iPhone 7 se začne prodávat až v pátek 23. září, což jsou více než dva týdny od představení. Plán sice nutně nemusí mít spojitost s novým iPhonem, ale naznačuje změny jak zmíněného 23. září, tak i 9. září, kdy by podle známého Evena Blasse měly odstartovat již uvedené předobjednávky.

Tak či tak, pokud se bude konference konat skutečně již 7. září, měly bychom se příští týden dočkat pozvánky na událost přímo od Applu. Ta nám potvrdí přesné datum i čas konference a na té se pak dozvíme i start předobjednávek a zahájení prodeje.

attmerchandisingresetdates-800x419
iPhone 7 and 7 Plus FB

Dnes nejčtenější

.