Zavřít reklamu

Jaybird Freedom Wireless Bluetooth iconApple je jedná z mála značek, která dokáže nabídnou exkluzivní produkty, které nikde jinde nenajdete. Například na Apple Music se často exkluzivně nacházejí různá alba, která klidně i několik měsíců na žádné jiné službě nejsou a podobně je tomu v Apple Storech. Nejnověji nabízí kalifornská společnost na svých webových stránkách i ve svých kamenných prodejnách sluchátka Jaybird Freedom Wireless Bluetooth v barvách Space Gray a Rose Gold.

Barevné varianty sluchátek jsou pochopitelně navrženy tak, aby dokonale ladily k iPhonům, iPadům a Apple Watch. U Rose Gold varianty je kabel spojující obě sluchátka bílý, aby ladil k přední straně iPhonu nebo iPadu a u Space Gray varianty je zase černý, samozřejmě ze stejného důvodu.

Bohužel exkluzivní varianty sluchátek Jaybird Freedom Wireless Bluetooth nejsou dostupné v českém Apple Online Storu, ale pokud se vám skutečně zalíbily, pak je najdete v kamenném Apple Storu. Cena je nemalých $199,95, což je v přepočtu přibližně 4 800 Kč.

Jaybird ještě nabízí svá zmíněná sluchátka v barevných variantách Carbon (černá/šedá), Gold (zlatá/bílá), Blaze (červená/stříbrná) a Ocean (modrá/stříbrná). Ty však Apple neprodává. Je ale možné si je zakoupit na oficiálních stránkách Jaybird.

jaybirdspacegray
jaybirdrosegold
Jaybird Freedom Wireless Bluetooth FB

 

Dnes nejčtenější

.