Zavřít reklamu

iOS 9.3 logo iconApple vydal ve čtvrtek 4. srpna aktualizaci svého mobilního systému iOS na verzi 9.3.4. Hlavním cílem mělo být zlepšení zabezpečení iPhonů a iPadů, zároveň také další drobné doladění systému. Celý update je velký jen velice malých 25MB a pokud jste svá zařízení ještě neaktualizovali, doporučujeme abyste tak neprodleně udělali. Apple nevydává updaty jen tak pro nic za nic, a už několikrát jsme se přesvědčili o tom, že s sebou nesou důležité bezpečnostní záplaty. Dnes se podíváme na to, jak si nový iOS 9.3.4. vede v porovnání se starším systémem, napříč různými iPhony.

Redaktoři serveru iPhonehacks přišli z několika demonstrativními videi, na kterých je jasně patrné, jak se instalace iOS verze 9.3.4. projevila na rychlosti a svižnosti systému telefonu. Otestovali hned několik telefonů, a to iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6 a iPhone 6s. Není to tak dlouho, co jsme vás informovali o podobném testu, ve kterém však figurovala beta iOS 10. Tento článek pak najdete zde.

Na iPhonu 6s se díky updatu nepatrně zpomalil booting, svižnost systému však zůstala stejná. Oproti tomu na ostatních zařízeních se boot time zrychlil, celková svižnost systému však zůstává stejná. Redaktoři nemají video z iPhonu 4s, ale dle jejich informací se boot time nezměnil, celý systém se ale citelně zpomalil. Zejména pak Zprávy a Safari. Pokud tedy máte iPhone 4s, uvažte zda-li vám za to update stojí.

Zdroj: iPhonehacks

Dnes nejčtenější

.