Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus vs iPhoen 2G iconDo představení iPhonu 7 už zbývají jen nějaké 3 týdny a i když tomu někdo nechce uvěřit, už nyní v podstatě známe jeho podobu, a to hlavně díky mnoha únikům a informacím od lidí, kteří jsou s plány Applu seznámeni. Bohužel i když jsme si ještě ke konci minulého roku mysleli, že iPhone 7 přijde se zcela novým designem, nebude tomu tak. Nová vlajková loď od Applu sice pár změn přinese, ale jinak se bude hodně podobat svým starším bratříčkům – iPhonu 6 a iPhonu 6s.

Velkou změnu, která se zajisté podepíše na celkovém designu většího Plus modelu, bude zajisté duální fotoaparát, který by měl být navíc vystouplý. Menší model pak také přijde se změnou podobné kalibru – čočka u 4,7palcového modelu by totiž měla být o 25% větší a opět vystouplá, ovšem nyní by měl být okolo ní vystouplé i šasi. Záda obou variant se ale zjednoduší, a to hlavně díky absenci anténních pruhů vedoucí přes záda telefonu. Nově totiž pruhy povedou jen po stranách.

S jinými změnami ale moc nepočítejme. Zmizí ještě 3,5mm jack na spodní hraně, kde jej pravděpodobně nahradí druhý reproduktor. I když iPhone 7 a 7 Plus ještě nespatřily světlo světa, už se je Austin Evans rozhodl porovnat se všemi modely iPhonu, které kdy Apple představil. Na videu níže tak můžete vidět, jak se iPhone změní (změnil) za těch 9 let, tedy od roku 2007, kdy Steve Jobs představil první generaci, která je označovaná také jako iPhone 2G.

iphone-7-plus-dummy-unit-1
iphone-7-plus-dummy-unit-3
iphone-7-plus-dummy-unit-2

Dnes nejčtenější

.