Zavřít reklamu

iPhone 7 icon koncept 2Jak se blíží představení nových iPhonů, tak se objevuje čím dál více fotografií, které se tváří jako úniky zaručeně pravých a hotových telefonů. Díky nim si tak můžeme udělat obrázek o tom, jak bude nový iPhone nakonec vypadat (pokud to doteď ještě někdo neví) a jakých barev bychom se nakonec mohli dočkat. Dnes se na webu objevila nová sada velice kvalitních fotografií, na kterých je zobrazen iPhone 7 Plus Space Black. Ano, barevná varianta Space Black je zase o něco víc reálnější. Jako bonus je na telefonu navíc Smart Connector.

Nový iPhone by se měl kázat světu již za tři týdny a na web se dnes opět dostaly snímky něčeho, co se označuje jako iPhone 7 Plus Space Black. Obrázky, jako již tradičně, pochází z čínské sociální sítě Weibo a telefon je na nich zachycen z několika úhlů. Kromě barevného odstínu je z fotek také patrné, že by na zadní straně telefonu mohl být Smart Connector. Jinak je vše při starém a podoba telefonu (nebo modelu?) je stejná jako ve všech předchozích případech.

iPhone 7 Plus Space Black
iPhone 7 Plus Space Black

Opět se tedy nabízí pohled na upravené proužky antény, tentokrát také duální fotoaparát (jelikož se jedná o model Plus) a chybějící 3,5mm konektor. Na spodní straně se tak nachází pouze Lightning port a pak dvě perforace v těle telefonu. Jak jsme se dozvěděli včera, na tomto místě nebudou stereo reproduktory, ale pouze jeden reproduktor a mikrofon.

Je ale jasné, že se jedná jen o další z řady maket, které jsou založeny na uniklých výrobních plánech. Níže si pak můžete také prohlédnout krátké video, na kterém je telefon „v pohybu“.

Na čínských fórech se také přes víkend objevila fotografie něčeho, co by měl být originální zadní panel iPhonu 7 Plus. Fotografie by měla být pořízena přímo ve fabrice a pracovník na ní drží ještě nenabarvený kus. Z obrázků by se dalo vyčíst, že se jedná o hliníkový díl. Další informace pak víceméně potvrzují ty předešlé, tj. dální kameru, Lightning a tak dále, viz odstavec výše. Chystáte se na nákup nového iPhonu 7? Pokud ano, pro jakou barevnou variantu se rozhodnete?

Jaká barva iPhonu 7 by byla pro vás nejlepší?

Space Black
Gold
Silver
Rose Gold
Space Gray
Deep Blue

Survey Maker

iPhone-7-Plus-Foxconn-leak

iPhone 7 Plus Space Black
iPhone 7 Plus Space Black

Zdroj: BGRiDownloadblog

Dnes nejčtenější

.