Zavřít reklamu

iPhone 5SE icon oficialniPády jsou to, čeho se majitelé iPhonů, a vlastně nejen jich, velice bojí. Dnešní telefony by měly vydržet opravdu mnoho, ale smůla vždycky napomůže tomu, že telefon spadne tak nešikovně, že se přední nebo zadní část stejně nějakým způsobem poškodí. Velké problémy s tímto měl iPhone 4 a 4s, který měl skleněnou jak přední tak zadní část. Na webu se teď však objevil příběh, ve kterém hraje hlavní roli iPhone 5s, který jeho uživatelka upustila z výletního letadla a telefon padal dlouhých 2500 stop, než dopadl na zem. Překvapivě ale přežil.

Tuto zprávu nejprve zveřejnil server Phone Arena, později ho převzal a doplnil web iDropnews. Mělo by se jednat o skutečný příběh, jakkoliv se to může zdát nereálné. Kanaďanka Jeannine Buck byla na vyhlídkovém letu v malé Cessně, když fotila zajímavé fotografie z výšky necelých 800 metrů. Telefon měla vystrčený z okna když se z ničeho nic objevil silný poryv větru a telefon jí doslova vyrazil z ruky. Najednou byla svědkem toho, jak jí její telefon propadá skrze mraky a míří k zemi.

Určitě se jedná o pohled, který by nechtěl zažít žádný majitel telefonu. Představa, že se váš mobil propadá do hloubky 800 metrů, kdy na konci čeká pořádný náraz, není nic příjemného. Kanaďanka se však rozhodla, že se pokusí telefon najít, což se ve finále ukázalo jako poměrně jednoduchý úkol. Za pomocí funkce Find My Phone dokázala svůj iPhone najít a k jejímu překvapení stále fungoval a o co víc, nejevil žádné známky zásadního poškození. Obyčejný obal způsobil, že se na telefonu objevily pouze lehké oděrky ale jinak byl plně funkční. Z toho plyne, že pokud plánujete telefon házet z letadla, ujistěte se že na něm máte obal a že se pod vámi nachází nějaká vegetace, která pád výrazně zpomalí. Pak máte vyhráno.

One-of-the-last-photos-snapped-before-the-iPhone-5s-was-dropped
The-recovered-iPhone-5s
woman hands holding iPhone with social program on the screen

Zdroj: idropnews

Dnes nejčtenější

.