Zavřít reklamu

ikona icon256V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Tutor for Apple Watch 2
Aplikace slouží pro každého začátečníka nebo středně pokročilého, který využívá Apple Watch s watchOS 2. V případě, že chcete více využívat Apple Watch, tak by vám tyto tutoriály mohly pomoct. Videa jsou pouze v angličtině.

[appbox appstore id1132707060 oldprice=“4,99€“]

inPixel
Konvertujte, měňte velikost, přejmenujte, přidávejte vodoznak, upravujte, zlepšujte, aplikujte filtry, efekty, vytvářejte ikony, měňte barvu a mnoho dalšího s aplikací inPixel. Aplikace podporuje velké množství různých formátů. Nechte promluvit svou kreativitu a pohrajte si s fotografiemi.

[appbox appstore id888030763 oldprice=“4,99€“]

Super Eraser
Aplikace, která vám umožní odstranit nechtěné předměty z vašich fotografií. Super Eraser rychle a precizně vymaže objekty jako logo, text, vodoznak, akné, různé osoby či cokoliv jiného. Upravte a vylepšete vaše snímky.

[appbox appstore id986260950 oldprice=“7,99€“]

Shredo
Shredo je zajímavý a efektivní nástroj, který vám umožní skartovat soubory. Aplikace permanentně skartuje soubory i celé složky, takže vaše informace budou zabezpečené a nikdo je nezíská zpět. Shredo nabízí 3 skartovací metody: 1-pass nabízí dobré zabezpečení a rychlé smazání dat, 7-pass je pomalejší, ale nabízí lepší zabezpečení než 1-pass a poslední 35-pass je nejpomalejší, ale opravdu nejvíce zabezpečená možnost.

[appbox appstore id1132158106 oldprice=“4,99€“]

Copy Parrot
Copy Parrot je rychlou a jednoduchou cestou, jak ukládat a skladovat důležité informace. Umožní vám kopírovat informace z jednoho iOS zařízení a vkládat do jiného iOS zařízení.

[appbox appstore id1132917124 oldprice=“1,99€“]

Free Space
Free Space přináší minimalistický widget do oznamovacího centra, který vám zobrazí volné místo na disku na vašem Macu. Aplikace také umí zobrazit kolik volného místa zbývá na externím zařízení (flashdisk, disk SSD apod.). Free Space dokáže současně zobrazit až 4 disky.

[appbox appstore id1120262662 oldprice=“0,99€“]

Royal Defense
Následujte vzrušující příběh o království, ve kterém se neustále bojuje proti velkému množství trollů, kteří chtějí zničit a zabrat vaše území. K tomu, abyste přelstili tyto nestvůry musíte začít stavět obranné věže, trénovat vojáky a učit se mocná kouzla. Neváhejte a pusťte se do boje.

[appbox appstore id590223490 oldprice=“0,99€“]

Mythic Wonders
Mythic Wonders je fantastická puzzle adventura, ve které musíte nalézt všechny ukryté předměty. Vstupte do bájného portálu a hledejte svého ztraceného strýce. Emma se probudí z noční můry – tajemný tvor ohrožuje strýce Alfreda. Ema pociťuje značný neklid a domnívá se, že se právě stalo něco špatného..

[appbox appstore id1086620363 oldprice=“6,99€“]

Grim Legends 2
Pusťte se do nebezpečného pátrání v tajemných zříceninách a magických lesech ve druhém dílu Grim Legends. Zachraňte mladou královnu ze smrtelného nebezpečí a změňte osud celého království. V momentě, kdy záhadná nemoc postihne královnu království Eagle, je okamžitě povolán slavný léčitel, aby královnu vyšetřil. Léčitelovo pátrání brzy vezme náhlý obrat, když zmizí malý princ za záhadných okolností. Královna je obviněna z černé magie a umístěna do vězeňské věže. Zoufalý král však věří, že je jeho žena nevinná a tak poprosí léčitele, aby našel cestu, jak očistit jeho manželku. Dokáže léčitel zachránit královnu a malého prince ze spár černé magie? Osud království je ve vašich rukou.

[appbox appstore id965819598 oldprice=“6,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

SimCity™ 4 Deluxe Edition
[appbox steam simple 24780 oldprice=“9,99€“]

PONCHO
[appbox steam simple 332620 oldprice=“14,99€“]

Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala
[appbox steam simple 495110 oldprice=“7,99€“]

Hexoscope
[appbox steam simple 495780 oldprice=“0,99€“]

Siralim 2
[appbox steam simple 464620 oldprice=“14,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.