Zavřít reklamu

Hajek iPhone 7 iconJeště ani nevíme, zda se bude nový iPhone skutečně jmenovat iPhone 7 a jeden z velkoobchodních partnerů společnosti Apple z Číny už začal přijímat předobjednávky na tento nový model. Pokud všechno vyjde podle odhadů, měl by Apple odhalit novou generaci svého iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus během konference WWDC v San Franciscu ve středu 7. září. Předobjednávky by pak měly začít o dva dny později, tedy v pátek 9. září. Do prodeje by se iPhone 7 měl podle předchozích let dostat týden na to, tedy v pátek 16. září.

Ovšem samotný Apple ještě nic z toho nepotvrdil, ale již je prakticky vše včetně podoby nových modelů díky únikům známo.

Díky tomu, že je známo, že lidé vědí, že si nový model koupí dávno předtím, než je vůbec představen, rozhodl se jeden z největších velkoobchodních partnerů Applu využít výhodu a zpřístupnil rezervační systém pro nové iPhony veřejnosti.

Na této webové stránce je přístupný formulář, který slouží k předobjednání nového modelu. Po zadání jména a mobilního telefonu, na které přijde ověřovací kód, který poté zadáte do formuláře, si můžete zvolit, kolik kusů nových iPhonů budete chtít. Každý uživatel si může rezervovat až 15 iPhonů 7.

Leleda-preorder

Apple nejspíše nebude příliš nadšený z toho, že jeho obchodní partner přijímá rezervace na nový iPhone 7, který ještě nebyl ani oficiálně oznámen. Společnost v minulých letech zmírnila některé své zásady, takže není jasné, jestli proti jeho partnerovi provede nějaké kroky.

Nový model iPhonu by měl mít nový rychlejší procesor Apple A10, Home button s technologií Force Touch, který by měl být podobný jako Trackpad v nových MacBoocích. Dále by se měl zbavit 3,5 mm jack konektoru na sluchátka, který nahradí Apple redukcí do lightning konektoru a větší model Apple iPhone 7 Plus by měl nabídnout duální fotoaparát.

iPhone 7 maketa FB

Zdroj: bgr

Dnes nejčtenější

.