Zavřít reklamu

new Instagram iconS příchodem nových Stories se Instagram snaží Snapchatu trochu vypálit rybník. Instagram Stories a Story na Snapchatu spolu sdílejí mnoho podobných vlastností. Jakmile ale dojde na přidávání obsahu do těchto dvou sociálních sítí, je zde několik odlišností. Například Snapchat má navíc některé vychytávky pro přidávání obsahu do fotografie, čímž mám na mysli například přidávání nálepek nebo používání Lenses, které má Snapchat již skoro rok. Instagram je trochu jednodušší, ale na druhou stranu zase nabízí více filtrů.

Věděli jste ale, že lze velmi jednoduše vložit fotografie a videa nahraná ze Snapchatu do nových Instagram Stories? V tomto návodu vám ukážeme, jak jednoduchý postup vás čeká, pokud tyto dvě služby používáte.

Jak do Instagram Stories přidat fotky a videa ze Snapchatu:

  1. Ve Snapchatu si vytvořte nový snap.
  2. Klikněte na tlačítko pro stažení/uložení tohoto snapu v levém dolním rohu obrazovky. (Pokud na tlačítko kliknete a podržíte na něm chvíli prst, vyskočí vám nabídka pro uložení do Snapchat Memories a zároveň do vaší knihovny fotografií – tímto přeskočíte kroky 3-7.)
  3. Vyskočte ze snapu kliknutím na křížek v levém horním rohu.
  4. Klikněte na tlačítko Memories přímo pod spouští.
  5. Vyberte fotografii/video, které jste v kroku číslo 2 uložili.
  6. Potáhněte prstem nahoru, aby se zobrazilo prostředí pro úpravu.
  7. Klikněte na tlačítko pro vyvolání menu v levém horním rohu a klikněte na Export Snap → Save Image/Video.
  8. Otevřete Instagram.
  9. Otevřete Stories potažením prstu vpravo, nebo kliknutím na tlačítko ‚+‘ v levém horním rohu.
  10. Otevřete nabídku s fotografiemi a videi vytvořenými během 24 hodin táhnutím prstu dolu.
  11. Vyberte si exportovaný snap.
  12. Nyní můžete dodatečně přidat text, kresbu nebo filtr a kliknout na fajfku pro zveřejnění.

Vím, že celý proces vypadá složitě, ale opravdu tomu tak není a pokud si snap uložíte ve 2. kroku rovnou do galerie, ušetříte si tím nějaký čas i přesto, že celý proces netrvá moc dlouho. Použitím funkcí, které obsahuje Snapchat, můžete překvapit své followery.

Pokud jste se v návodu někde ztratili, můžete se podívat na krátké video od 9to5mac, kde vám celý proces vysvětlí znovu a uvidíte přesný postup.

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.