Zavřít reklamu

iPhone 7 icon koncept 5iPhone 7 už mnoho tajností neskrývá. Většinu informací už nějaký ten pátek známe a příliš mnoho překvapení se tedy v září neočekává. Výbava je víceméně známá, stejně tak jako podoba. Spekuluje se už jenom nad třemi věcmi. Jak Apple vyřeší sluchátka – zda-li bude redukce nebo Lightning EarPods. Jaké barevné provedení si pro nás v Cupertinu připravili – jestli se potvrdí zvěsti o Space Black a Deep Blue odstínech, a v neposlední řadě pak to, kdy se vlastně celá Keynote uskuteční. Nyní se však objevily seriózní informace o datu 7. září.

O datu vydání se spekuluje už nějaký čas a tyto spekulace sílí s tím, jak se vydání iPhonů, respektive celá Keynote, blíží. Před 14 dny proběhla zpráva o tom, že se nových iPhonů dočkáme v druhé polovině září. Dnes vynesl Bloomberg informaci o tom, že nový iPhone 7 a iPhone 7 Pro budou představeny už 7. září.

Ano, zmínka byla i o modelu Pro, což by znamenalo představení třech nových telefonů. To je informace, která se také objevuje čím dál častěji a vypadá to tedy, že na ní opravdu něco bude. Apple prý organizuje speciální událost pro novináře, která je naplánovaná právě na středu 7. září.

https://twitter.com/evleaks/status/758497414227464192?ref_src=twsrc%5Etfw

Oficiální potvrzení ze strany Applu však ještě nedorazilo. Společnost rozesílá pozvánky zhruba dva až tři týdny před samotnou událostí. V následujících týdnech je však můžeme s jistotou očekávat. Uvidíme tedy, jestli Apple spojí sedmičky a nových iPhonů (a nejen nich), se dočkáme už za necelé čtyři týdny.

Na snímku níže se pak můžete podívat na dny, během kterých se konference (a následné zahájení prodejů) konaly. Zda-li z toho dokážete něco vyvodit necháme na vás. Po webu však koluje ještě jedna informace, která by mohla datum 7. 9. potvrzovat a to, že Apple chce začít s prodejem nových iPhonů co nejdříve, aby jeho prodeje ještě zasáhly do ekonomických výsledků za tento kvartál.

iPhone-Release-Date-Chart
iphone-7-rose-gold FB

Zdroj: idropnews

Dnes nejčtenější

.