Zavřít reklamu

iPhone 7 Space Black iconUž nějaký ten týden se proslýchá, že iPhone 7 dorazí i s „novou“ barevnou variantou – Space Black. Popravdě nejde vlastně o úplně novou barvu, jelikož stejnou můžeme najít momentálně u Apple Watch a podobnou jsme viděli již na iPhonu 5, ale i přesto by měla zcela nahradit současnou Space Gray. Jediné, co nám kromě informací od zdrojů novou variantu naznačovalo, byla nedávná fotografie postranního přepínače mezi tichým a hlasitým režimem v černé . Nyní se ale objevily další náznaky, že se nové barvy skutečně dočkáme.

O víkendu totiž spatřila světlo světa fotografie černého šuplíku na SIM kartu a poté dokonce i celé šasi, které nám ukazuje kompletní podobu zad i nových anténních pruhů u černé varianty. Původní zdroj fotografií není jasný, jelikož na Twitteru někdo sdílel jen ořezanou fotografii, aby do ní mohl umístit svůj vlastní vodoznak. Originální fotografie pochází ze sociální sítě Weibo, odkud už jsme mohli vidět spoustu úniků.

Hlavním důvodem, proč chce Apple ukázat novou variantu, je pravděpodobně jinak neatraktivní vzhled iPhonu 7. Ten má být totiž až na pár maličkostí v podstatě stejný jako současný iPhone 6 a 6s a tudíž už 3 roky bude vypadat iPhone skoro stejně, na což nejsou fanoušci Applu a zájemci o iPhone zvyklí. Nová Space Black varianta by mohla spoustu potencionálních zákazníků přesvědčit ke koupi chystaného vlajkového modelu a osobně věřím, že se tak i povede.

iPhone 7 Space Black SIM unik
iPhone 7 Space Black unik
CpSRx8_WEAAad7V

*zdroj: 9to5mac, Twitter

Dnes nejčtenější

.