Zavřít reklamu

iPhone caseTisková zpráva: Hledáte ideální příslušenství pro Váš iPhone, iPad nebo MacBook? AppleTRH.cz kromě skvělých cen na Apple produkty nabízí nově i příslušenství, které si můžete opět za přijatelné ceny zakoupit. Nově tedy zakoupíte moderní a certifikované příslušenství, které si jednoznačně zamilujete a po prvním použití hodně oblíbíte.

Máte například iPhone a potřebujete ho ochránit proti pádu? Ideální kombinací je tvrzené sklo, které pořídíte za skvělou cenu 389Kč nebo třeba hezký a moderní obal, kde cena začíná například na neuvěřitelných 89 korunách. Jak je u portálu a e-shopu AppleTRH.cz ceny jsou hodně nízké a dostupné opravdu pro každého.

Vlastníte MacBook Pro buď s 13palcovou obrazovkou nebo 15“ verzi? Chcete se vymanit z šedého designu a dopřát mu trošku barevnéhomoderního šmrncu? V tomto případě je Vám opět AppleTRH.cz k dispozici a můžete si zakoupit hezké a například i polykarbonátové kryty, které dodají Vašemu zařízení opravdu tu nejlepší a nejmodernější laťku.

Bojíte se neoriginálních nabíječek pro Apple zařízení – tedy jak pro iPhone, tak i pro iPad? Rozhodně se vyvarujte používání levných nabíječek, které nakoupíte v zahraničí opravdu za pár korun. Mohou bohužel škaredě poškodit Vaše zařízení, což by byla rozhodně velká škoda.

V tomto případě bude nejlepší, pokud si zakoupíte certifikovanou nabíječku, kterou nyní na e-shopu AppleTRH.cz pořídíte za krásnou cenu 389Kč, což je neuvěřitelná a skvělá cena, když vezmete v potaz, že budete mít certifikovanou nabíječku, kde se nemusíte bát z jejího používání.

Na internetovém obchodu AppleTRH.cz najdete kromě Apple zařízení nově i příslušenství, což je skvělá věc, díky které budete mít dokonalý přehled o moderních a aktuálních trendech, které jsou vždy doplňovány a hojně rozšiřovány.

Apple TRH obaly

Dnes nejčtenější

.