Zavřít reklamu

justmobile carKdyž v interíru svého vozu nenajdete nic jiného než kůži ze speciálního plemena krav chovaných ve vysoké nadmořské výšce, ve které nehrozí že je poštípou komáři a naruší tak strukturu kůže a dřevo precizně seskládané tak, aby do sebe jednotlivé letokruhy zapadaly, zřejmě nesáhnete po nabíječce v podobě kusu plastu.

A právě pro tyto vozy přichází JustMobile s řešení v podobě nabíječky Highway Max a Highway duo v chromové nebo černé barvě. My se podíváme v dnešní recenzi na chromovou verzi Highway Max, která dokáže nabíjet současně dvojici telefonů nebo tabletů. První zásadní věcí u nabíječky je design. Vše co sahá nad povrch zapalovače je hliníkové a buď stříbrné, respektive chromové nebo matně černé. Zbytek který však nevidíte je vyroben z kvalitního plastu.

Nabíječku můžete zapojit do zdířky pro zapalovač ať už má 12 nebo 24 V. Jakmile zapojíte samotnou nabíječku zapojíte do ní kabel a můžete samozřejmě použít i ten který je součástí balení. V balení totiž najdete i metr dlouhý Lightning kabel, který je zkroucený takže nezabírá místo když nepotřebujete mít telefon dál od nabíječky, ale naopak vám umožní pohybovat s telefonem po celém voze.

IMG_0540

Adaptér je duální a nabízí dvojici USB portů s tím, že jeden má 2.1A  druhý má pak 1A. Nabíjet tedy můžete skutečně rychle a nemusíte mít obavu, nabíjení iPadu ať už se jedná o jakýkoli model probíhá taktéž bez problémů, pokud zvolíte port s nápisem iPad. Můj iPhone 6s se v autě nabíjí výrazně rychleji než z iMacu nebo z dodávané nabíječky a řekl bych, že je nabíjení ještě rychlejší než z nabíječky od iPadu, kterou pro nabíjení běžně používám.

IMG_0541

Jakmile se začne nabíjet rozsvítí se miniaturní LED dioda, která skutečně svítí jen tak, že vidíte že svítí ale nijak neoslňuje interiír vozu. Jak jsem již zmínil můžete najendou nabíejt dvojici zařízení s tím, že silnější 2.1A port lze použít jak pro iPad, tak i pro iPhone, zatím co 1A je určen jen pro nabíjení telefonů. Nabíječka samotná disponuje samozřejmě klasickým USB portem, takže pokud do vozu pustíte někoho kdo používá Android, může vesele nabíjet i on, ale musí připojit vlastní kabel.

IMG_0535

Nabíječka vypadá jak vypadá a i svou cenou je předurčena spíše do interiérů vozů, kterým vévodí kůže, dřevo a chrom. Pokud pro vás slovo tuning znamená sekundové lepidlo a kus plastu, pak se na ní můžete z vysoka vykašlat a sáhnout po několikanásobně levnější variantě, která svůj účel splní stejně nebo minimálně podobně. Zde skutečně platíte především za exkluzivitu zpracování a věřte mi, že jsem hledal pěknou nabíječku skutečně dlouho a jediná která byla dle mého gusta je právě ta od JustMobile. Ostatní jsou skutečně jen kousky škaredého plastu. Pokud tedy chcete aby váš interiér nic nehyzdilo, pak se jedná o ideální řešení, které se navíc nyní dá pořídit ve výprodejích i s 50% slevou za cca 20€, což už není vůbec špatná cena.

IMG_0533

Dnes nejčtenější

.