Zavřít reklamu

Lift iconPřed pár dny jsme tu měli zajímavou dřevěnou destičku, nad kterou se iPhone vznášel, otáčel a ještě bezdrátově dobíjel. Dnes tu máme něco hodně podobného, ale přizpůsobeného hlavně pro chytré hodinky jako jsou Apple Watch a Pebble Watch. Seznamte se s LIFT, neboli bezdrátovou nabíječkou, nad kterou se mohou vznášet chytré hodinky nebo dokonce i žárovka a posloužit vám tak i jako lampička.

LIFT je jedinečná destička, která na první pohled funguje jako obyčejná bezdrátová nabíječka, tudíž na ní klidně můžete položit smartphone podporující bezdrátové nabíjení a bude vše bezproblémově fungovat. Po čase ale zjistíte, že LIFT je přeci jen něčím jedinečná. Díky speciálnímu předmětu, který vlastně funguje jako powerbanka a na který můžete nasadit Pebble nebo Apple Watch, dokáže nabíjet vaše chytré hodinky ve vzduchu.

LIFT 2

Zakoupit si můžete buďto jen samotnou podložku se speciální, levitující powerbankou za $149, tudíž za nějakých 3 600 Kč nebo Lift Pro, což je rovnou celá stanice, kde můžete do docku připojit i iPhone a iPad. Stanice vás vyjde na $199, tedy na nějakých 4 800 Kč. Přikoupit si ale můžete i speciální žárovku „Orb“, která nad stanicí také levituje a zároveň samozřejmě svítí.

Připojit se do kampaně můžete přímo na Kickstarteru. Jde o poměrně dost úspěšný projekt, protože k dnešnímu dni se vybral více než dvojnásobek stanovené částky, a to do konce zbývá ještě více než měsíc a půl. Odesílání předobjednávek je naplánované na říjen.

LIFT 1
LIFT 4
LIFT 3
LIFT 5

 

Dnes nejčtenější

.