Zavřít reklamu

iPhone-7-powered-on-weiboPředstavení iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus už pomalu klepe na dveře a i když jsme do této doby viděli poměrně dost úniků, v drtivé většině se s velkou pravděpodobností jednalo jen o prototypy vytvořené na základě schémat pro výrobce obalů a uniklých informací. Teď ale, jen pár týdnů před očekávaným představení, se ukázal první iPhone 7, který doopravdy funguje a obsahuje v sobě i systém.

Pochopitelně nejde prozatím o iOS, ale o speciální systém zvaný SwitchBoard, který Apple používá při testování telefonů během výroby. Právě s tímto systémem jsme mohli v minulosti vidět například i iPhone 6 ještě před jeho představením a také se podobné kousky objeví jednou za čas na eBay, kde se jejich cena vyšplhá poměrně dost vysoko, protože jde o raritní kousek.

Jde tak o únik, který nám pravděpodobně již potvrzuje finální podobu menšího iPhonu 7. Jak sami ale můžete vidět, žádná překvapení se nekonají. Zadní strana je čistší, protože anténní pruhy vedou jen po hranách telefonu, čočka fotoaparátu je větší, ale stále vystouplá, klasicky chybí i 3,5mm jack a místo něho je druhý reproduktor, přední reprodukor pro hovory je o něco větší a dočkáme se pochopitelně i Home buttonu. Škoda ovšem je, že z fotografií není jasné, zda-li se jedná o spekulované domovské tlačítko s Force Touch technologií.

iPhone-7-powered-on-weibo
iphone-7-powered-on-weibo-2

Dnes nejčtenější

.