Zavřít reklamu

iPhone 6s Space Gray icon
Komerční sdělení: Máte v plánu kupovat si iPhone? Chcete si udělat radost a zakoupit si lepší zařízení v podobě neodolatelného iPhone? Nicméně na druhou stranu nechcete utrácet poměrně hodně vysoké částky, nicméně svůj vysněný iPhone stejně chcete zakoupit? Dostali jste se do prekérní situace, ze které nevíte cestu ven?

Právě v tomto případě je zde pro Vás internetový obchod AppleTRH.cz, kde nakoupíte nejen příslušenství pro iPhone, ale také i samotné zařízení a nejen to. Apple iPhone 6S 16GB v oblíbené a moderní silver barvě můžete mít již za krásnou cenu 16.300Kč.

Ptáte se, jak je to možné a jestli v tom není nějaký háček? Nekompletní balení, bez české lokalizace nebo snad prasklý displej, který uvidíte poprvé až po rozbalení  a hlavně po zaplacení předem? Tohle opravdu nečekejte!

V každém případě se jedná o nové a hlavně neporušené balení, které je kompletní a neporušené. Ptáte se proč je cena tak „nízká“? Je to z toho důvodu, že zařízení jsou nakupována v zahraničí a díky zákonům u převozu je povolováno dávat záruku v uvozovkách pouhý jeden rok.

Pokud na AppleTRH.cz najdete například iPhone, který má záruku šest měsíců, jedná se o zařízení, které je již použité a od někoho jsme ho například vykoupili. Nicméně i na toto zařízení je dávána záruka v podobě šesti měsíců na jakoukoliv vadu, kterou můžete řešit pochopitelně reklamací.

Nicméně zařízení která vykupujeme bereme pouze a jenom v případě, pokud nejsou porušená a můžeme je dále s čistým svědomím nabízet dalším uživatelům a mobilním fanouškům.

Z tohoto důvodu u nás můžete zakoupit zařízení, která mají záruku buď půl roku, nebo jeden rok. Rozhodně se nemusíte bát, že by se jednalo o porušené a nějakým způsobem poškozené zařízení. Všechny případné problémy jsou řešeny případnou reklamací a vrácením peněz v případě, že se závada prokáže. S AppleTRH.cz můžete nakupovat pohodlně a bez obav.

iPhone 6s AppleTRH

Dnes nejčtenější

.