Zavřít reklamu

unnamed-6Také jste si všimli toho, že jste při lovu Pokémonů zaheledění více do displeje svého telefonu než na okolní ženy, respektive muže pro opačné pohlaví? Když už je hráčů přes 75 milionů po celém světě, musí mezi nimi být i někdo kdo by vám sedl a stal se vašim kamarádem, spoluhráčem nebo dokonce možná i něčím mnohem víc.

V iTunes App Store se objevila obdoba seznamky Tinder nebo Badoo s názvem PokeMatch, která funguje jako seznamka hráčů Pokémon GO, kteří se tak díky ní mohou dát dohromady. Navíc nemusíte řešit, jeslti budete mít s dotyčným něco společné, minimálně jeden zájem máte společný, lovíte virtuální postavičky na displejích telefonu.

Aplikace je dostupná v iTunes App Store stejně jako v Google Play a pokud milujete Pokémony a tím pádem jste osamoceni, pak je to zajímavá možnost jak získat partnerku nebo partnera se stejným středobodem jejich světa, jaký máte vy. Princip aplikace je velmi jednoduchý, stejně jako v Badoo nebo Tinderu zvolíte zda se vám protejšek na obrázku líbí nebo ne a pokud se navzájem schválíte, můžete si začít povídat. Aplikaci v současné době používá přes 10 000 uživatelů.

pokematch_18

 

Druhou možností je pak dát si sprchu, vzít ze skříně čisté oblečení, nechat mobil doma a vyrazit ven mezi lidi a zkusit se s někým seznámit běžným způsobem, ale rozhodně nezapomeňte na tu sprchu a čisté tričko!

 

Dnes nejčtenější

.