Zavřít reklamu

OvRcharge 1Ačkoli iPhone prozatím nepodporuje bezdrátové nabíjení, existuje pro něho spousta příslušenství, které mu tuto funkci přidá. Jenže vždy je potřeba podložka, na kterou musíte iPhone se speciálním krytem nebo připojenou do Lightning portu položit. Na Kickstarter ale zamířil nový produkt, který iPhone nejenom naučít bezdrátové nabíjení, ale také levitovat. Seznamte se s unikátním projektem OvRcharge, který má rozhodně čím zaujmout.

OvRcharge je totiž speciální dřevěná destička, která dokáže dobít váš iPhone, a to ne ledajak. Telefon se totiž nad destičkou vznáší a rotuje, přičemž se tedy ještě dobíjí. Krabička se prodává ve dvou verzích – menší s výstupním proudem cca 500 mAh a větší s proudem 700 mAh. Vybrat si bude možné i z více dřevných variant.

OvRcharge 4

Dalším podstatným příslušenstvím je speciální obal, která musíte na iPhone nasadit. Ten nejenom že zajišťuje to, aby se telefon dobíjel, ale také aby levitoval, a to samozřejmě díky magnetu. Obal bude dostupný v několika velikostech a barevných variantách.

OvRcharge 5

Na jednu stranu jde o opravdu zajímavý nápad a jedinečný prvek do domácnosti, na který bude vaše návštěva asi jen nevěřícně civět. Na druhou stranu OvRcharge není úplně levná záležitost, protože momentálně jej lze pořídit za 229 CAD, což je v přepočtu nějakých 4 230 českých korun. Navíc se váš iPhone bude nabíjet výrazně pomaleji, a to přibližně nějakých 4-5 hodin. O speciální nabíječku je ale zájem, už nyní se vybrala více než polovina, a to do konce kampaně zbývá ještě 16 dní.

OvRcharge 6
OvRcharge 3
OvRcharge 2
OvRcharge 1

Dnes nejčtenější

.