Zavřít reklamu

logitechDnes společnost Logitech oznámila uvedení krytu s podsvícenou klávesnicí, který má oficiální název CREATE Backlit Keyboard Case a využívá rozhraní Smart Connector pro iPad Pro™ s úhlopříčkou 9,7 palce. Kryt s klávesnicí CREATE Keyboard Case obsahuje vše, co potřebujete, abyste svůj iPad Pro mohli využívat naplno: ochranný kryt, podsvícenou klávesnici a integrovaný držák pro Apple pero – to vše ve velmi lehkém provedení. Ať již budete chtít napsat příspěvek, sledovat video nebo načrtnout skicu, kryt s klávesnicí CREATE vám umožní vše, aby se vaše tvořivost a produktivita mohla projevit v plné síle kdekoli právě budete.

„Kryt s klávesnicí CREATE je ve své kategorii něco jako švýcarský armádní nůž,“ řekla Michele Hermann, viceprezidentka příslušenství pro tablety ve společnosti Logitech. „Všechny nástroje, které můžete potřebovat, máte na dosah ruky a klávesnice se dobíjí přes Smart Connector, takže stačí, abyste svůj iPad Pro uvedli do polohy vhodné pro psaní a začít. Díky němu se psaní na iPadu Pro posouvá na úplně novou úroveň.“

Kryt s klávesnicí CREATE Keyboard Case je navržen výhradně pro spolupráci s rozhraním Smart Connector společnosti Apple: automaticky se tak zapíná a spáruje s vaším iPadem Pro, jakmile jej uvedete do polohy určené pro psaní – není třeba žádné párování přes Bluetooth®. A protože podsvícenou klávesnici napájí přímo iPad Pro, nemusíte se tak už nikdy o její dobíjení starat.

Logitech_Create_KB 9

Díky speciální řadě kláves s klávesovými zkratkami operačního systému iOS máte často používané příkazy v dosahu konečků prstů, aniž byste je museli z klávesnice dát pryč. Snadno se tak dostanete na domovskou obrazovku, spustíte ve vašem iPadu Pro vyhledávání a procházení webu, můžete jedním stiskem nastavovat jas nebo ovládat přehrávání hudby nebo videa. A integrovaný držáček vám umožní mít Apple pero snadno nadosah, kdykoli jej budete potřebovat.

Detailní péče byla věnována barvě, materiálům a povrchové úpravě s cílem, aby vám kryt s klávesnicí CREATE Keyboard Case poskytoval všestrannou ochranu v krásném provedení. Křivky navržené konkrétně pro tento model iPadu Pro zajišťují celkovou integritu konstrukce a designu, aby byly chráněny jeho plochy zevnitř, zatímco zvenku jej před nárazy, poškrábáním a politím chrání pevně tkaný špičkový textilní materiál.

Logitech_Create_KB 9

Cena a dostupnost
Kryt s klávesnicí CREATE Keyboard Case pro iPad Pro s úhlopříčkou 9,7 palce bude k dostání během srpna od společností LogitechApple za doporučenou maloobchodní cenu 3 753 Kč. Podrobnější informace jsou k dispozici na adrese Logitech, našem blogu nebo se s námi můžete spojit na Facebooku.

Logitech_Create_Lifestyle_KB 9

Dnes nejčtenější

.