Zavřít reklamu

Pokémon GO app iconNiantic včera v noci vydal první významnější aktualizaci populární hry Pokémon GO. Verze s označením 1.1.0 přináší hned několik oprav a dokonce i nějaké novinky. Tou největší je asi možnost změnit si podobou (avatara) svého trénéra i kdykoli během hry. Doposud totiž bylo možné zvolit si svou podobu jen na začátku a později během hraní už nešlo si avatar poupravit.

Další zásadní změny se dočkala funkce Nearby, která zobrazuje Pokémony v okolí, které jste ještě nechytili, ale mohli byste se za nimi vydat. Funkce Nearby totiž zpočátku ukazovala přibližnou vzdálenost Pokémona od vás pomocí stop (až tři stopy). V další aktualizaci se ale objevila chyba a ukazovaly se u všech Pokémony v blízkosti vždy tři stopy, a to i v momentě, kdy byl přímo před vámi. Hráči tak žádali, aby Niantic funkci co nejdříve opravil, ale zdá se, že to nebylo možné, a tak v nové aktualizaci ji odstranil úplně.

Hráči si také stěžovali, že tlačítko pro puštění Pokémona se nachází až na samotném konci v jeho detailu. Niantic tak funkci „Transfer“ nyní schoval pod hamburgrové menu, které najdete v pravém dolním rohu, když na Pokémona kliknete. Pod menu naleznete i možnost označit si Pokémona jako favorita a pokud je nějaký Pokémon takto označen, tak jej nově není možné pustit (tzv. transfnout).

Niantic ale také v aplikaci změnil font písma, tudíž síla a jméno Pokémona jsou nyní čitelnější. Dále opravil medaile, které lze ve hře získat, upravil sílu některých Pokémonů a hlavně vylepšil to, jak aplikace pracuje s pamětí telefonu, tudíž se nyní spouští o něco rychleji. Změnily se ale také některé animace v tělocvičnách (arénách) a opravily chyby, které nastaly, když jste chytali nové Pokémony.

Hra vás nově také při každém jejím spuštění upozorní, abyste se během hraní vyhnuli nebezpečným oblastem.

Pokémon GO warning

Stahovat aktualizaci můžete přímo odtud:
[appbox appstore simple id1094591345]

pokemon-go-fb

Dnes nejčtenější

.