Zavřít reklamu

2000px-BMW.svgBMW se svou nejnovější generací sedmičky udělalo skutečně díru do světa, co se pohodlí, luxusu a technologií týká. Od loňského října má navíc model BMW 7 k dispozici také Wi-Fi hotspot, ovšem to poslední co mu chybělo byla eSIM, která se nyní stane součástí vozu a nabídne tak na jeho palubě internet pomocí LTE připojení.

BMW tak paradoxně předběhlo Apple a další výrobce mobilních telefonů, kteří prozatím eSIM nenasadili. Elektronická sim karta má výhodu zejména v tom, že ji nemůže nikdo ukrást, nemusí se měnit s novým majitelem vozu a při přejezdech napříč zeměmi stačí aktivovat paušál pro daný stát bez toho, aniž byste museli kupovat novou SIM a dávat ji do vozu. Pomocí eSIM bude cestujícím k dispozici Wi-Fi a rychlost připojení odpovídá LTE.

07_bmw_7series

eSIM s Wi-Fi hotspotem dokáže najednou „uživit“ až 10 zařízení, které jsou současně připojeny, což je pro čtyř členou posádku vozidla až až. BMW navíc pomocí eSIM zdokonalilo svůj systém SmartHome a tak když pojedete ke svému domu, automaticky vyšle auto signál přes SIM kartu a váš dům nebo byt se rozsvítí, zapne se topení nebo se otevřou žaluzie.

Dnes nejčtenější

.