Zavřít reklamu

ikona 224412_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Musemage
Musemage je profesionálním kamerou a videoeditorem s různými filtry, stabilizací pro natáčení a různými módy pro pořizování perfektních snímků. Upozorňujeme, že aplikace vyžaduje iPhone 5S a novější.

[appbox appstore id951615851 oldprice=“3,99€“]

Photo Eraser
Chcete mnohem lepší, hezčí a povedenější snímky na vašem iPhonu? Photo Eraser vám umožní odstranit nechtěné objekty z vašich fotografií a okamžitě je vylepší. Aplikace vám nabízí možnost, jak vytvořit lepší, přirozenější a skvělé výsledky z vašich vytvořených fotografií. Photo Eraser bleskurychle odstraní objekty jako např. logo, text, vodotisk, akné, osoby, aniž byste museli znát jakékoliv speciální postupy při odstraňování.

[appbox appstore id646256209 oldprice=“1,99€“]

Zentries
Zentries využije každý, kdo si chce zapisovat své nápady a myšlenky za pomocí prostého, krásného a elegantního deníku. Vaše zápisy jsou utříděny podle data a mohou být snadno sdíleny (jako jednotlivá stránka nebo jako celý deník).

[appbox appstore id653302264 oldprice=“1,99€“]

FLUX:FX
FLUX:FX je kreativní multi-effect procesorovou aplikací pro iPhone a iPod, která vám umožní přehrát a manipulovat s efekty, které byly vytvořeny ve spolupráci s uznávaným hudebníkem Adrian Belew. Aplikace nabízí mnoho funkcí, které využije každý, kdo rád pracuje s hudbou.

[appbox appstore id1053050521 oldprice=“4,99€“]

Calculator HD Pro
Calculator HD je skvělá kalkulačka pro váš iPad, iPhone a Apple Watch. Aplikace nabízí historii (můžete sdílet přes email), možnost přidávat k výpočtům poznámky, 20 motivů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id654444242 oldprice=“0,99€“]

Pure Flickr
Pure Flickr přináší sdílení fotografií na iPhone, iPod Touch a iPad. Je vytvořen k tomu, aby vám přinesl ryzí, ale zároveň snadný zážitek z Flickru. Umožní vám procházet, nahrávat, pořizovat a upravovat fotografie. Uživatelské rozhraní je jednoduché a přitom si zachovává osobitost a krásu.

[appbox appstore id660272928 oldprice=“6,99€“]

Choon
Choon je alternativní audio přehrávač. Tento skvělý přehrávač zlepší vaší kontrolu nad hudební knihovnou díky prostému rozhraní a intuitivním gestům.

[appbox appstore id967224412 oldprice=“0,99€“]

Carmageddon
Carmageddon nabízí netradiční pocit z jízdy, kde za chodce (a krávy!) dostáváte body a vaším soupeřem je parta šílenců. Hra nabízí anarchistickou jízdu, kdekoliv se vám zachce a surreální komediální násilí. Carmageddon nabízí 28 nebezpečných soupeřů, 11 vzrušujících prostředí, možnost odemknout 30 aut a mnoho dalších prvků.

[appbox appstore id498240451 oldprice=“0,99€“]

Little Boat River Rush
V Little Boat River Rush zažijete životní cestu na řece při jízdě do světa věčného léta. Naskočte do svého člunu a připravte se na dech beroucí dobrodružství. Naučte se skvělé kousky, manévrujte člunem přes překážky a splyňte s přírodou. Přidejte se k šampionátu, vytvářejte nové rekordy a ochutnejte vítězství. Hra nabízí více než 100 misí a mnoho dalšího.

[appbox appstore id664330345 oldprice=“1,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.