Zavřít reklamu

Apple Watch Edition iconPodle nové zprávy z DigiTimes citující dodavatelské řetězce se Apple chystá odhalit druhou generaci Apple Watch již v září nebo v říjnu. Větší počet dodavatelů uvedl, že klesla poptávka o komponenty pro tablety a nositelnosti, což by mohlo znamenat, že Apple pomalu snižuje výrobu Apple Watch 1. generace.

Výrobci komponent a dodavatelé Applu říkají, že vidí „spíše konzervativní zájem“ o nové Apple Watch navzdory jejich připravovanému vydání. Tato informace je ale přímo v rozporu s červnovou zprávou DigiTimes, která poukazovala na „vyšší než očekávané“ objednávky. Vzhledem ke zmatku ohledně nové druhé generace chytrých hodinek od Applu u dodavatelů, informace z DigiTimes nenabízí jasnou představu o poptávce, kterou Apple o druhou generaci svých chytrých hodinek očekává.

Spekulace naznačují, že ve druhé generaci Apple Watch dojde ke zlepšení vnitřních specifikací a možná i některé menší vzhledová vylepšení. Nějaké významnější změny se v přístroji ale neočekávají. Zlepšená výdrž baterie, rychlejší procesor a vylepšená konektivita jsou jediná vylepšení, které bychom mohli v nové generaci chytrých hodinek od Applu vidět.

I když nemůžeme ničemu ze zdroje DigiTimes plně věřit, zářijový nebo říjnový termín představení je v souladu s dřívějšími spekulacemi. Předchozí informace naznačují, že Apple je možná plánuje představit spolu s novým iPhonem a nové modely iPhonu jsou typicky představeny v září.

Podle nedávné spekulace se iPhone 7 a iPhone 7 Plus začne prodávat v pátek 16. září, a jestli je to správné datum zahájení prodeje pro iPhone 7 (možná iPhonu 6SE, viz včerejší zpráva), můžeme pravděpodobně očekávat, že Apple Watch budou v prodejnách ve stejný den. Vzhledem k datu zahájení prodeje 16. září by se konference, během které jsou zařízení představena, mohla potenciálně konat v týdnu od 5. září.

Těšíte se na novou generaci Apple Watch a pořídíte si ji, nebo zůstanete věrni předchozí generaci a upgrade stávající generace neplánujete?

Apple Watch hand FB

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.