Zavřít reklamu

iOS 9.3.2 jailbreak iconPřed pár dny vývojářská skupina Pangu dodržela slovo a vydala jailbreak, který je možné použít na verze systému od iOS 9.2 až po nejaktuálnější verzi 9.3.3. Pokud jste na něj ty dlouhé měsíce čekali, máte určitě velkou radost, že konečně můžete „vylepšit“ své zařízení. My se dnes ale podíváme na 4 důvody, proč byste své zařízení jailbreakovat neměli.

Jailbreak na iOS 9.3.3 má stále své mouchy
Když vyjde jailbreak, je to pokaždé stejné. Prvních pár verzí je vždy chybových, protože když se dostanou ven, nejsou úplně dokončené a vyladěné. Dokonce, i když se rozhodnete pro jailbreak, může být dobré odložit ho alespoň na dobu několika dnů nebo týdnů, dokud nebudou největší chyby opraveny.

Program pro jailbreak je stále pouze čínsky
Ačkoli někteří šikovní lidé z jailbreak tématu na redditu obětovali svůj čas k překladu většiny z nástroje od Pangu, který se používá k usnadnění získání nového jailbreaku, tak bych se cítil jistěji, pokud bych si byl schopen s jistotou přečíst upozornění, varování a chybové zprávy, se kterými bych se mohl setkat během procesu získání jailbreaku na své zařízení.

Nástroj vás požádá o vaše Apple ID a heslo
Je nepravděpodobné, že když vás nástroj od Pangu požádá o Apple ID a heslo pro pokračování v instalaci, stalo by se vám něco škodlivého, ale přesto – zadáváte své Apple ID a heslo do aplikace třetí strany, kterou asi nelze plně pochopit. Pokud se pro jailbreak stejně rozhodnete, alespoň se preventivně opatřete a vytvořte si fiktivní Apple ID, které zadáte místo toho, které používáte.

Budete se muset vzdát iOS 10 beta
Pangu jailbreak je určen pouze pro iOS 9.2 – iOS 9.3.3, takže zatím není možné jailbreaknout iOS 10. Tým Pangu nám už v minulosti ukázal, že jailbreak pro iOS 10 je možný, takže nemám pochyb o tom, že nakonec neuvidíme jeden i pro iOS 10, ale to asi nebude dříve, než bude iOS 10 ve finální verzi zpřístupněno veřejnosti později v průběhu roku.

jailbreak ios

Zdroj: 9to5mac

 

Dnes nejčtenější

.