Zavřít reklamu

iOS 9.3.3 Pangu jailbreak iconHackeři ze známé skupiny Pangu skutečně dodrželi své slovo a vydali jailbreak, který je možné použít na verze systému od iOS 9.2 až po nejaktuálnější iOS 9.3.3. Pokud jste tedy na jailbreak čekali dlouhé měsíce, nyní jste se konečně dočkali. Naposled totiž Pangu vydali jailbreak v říjnu, tudíž je to téměř rok, co bylo možné si nejaktuálnější verzi systému jailbreaknout. To se však nyní mění, i když za chvíli tu máme nový iOS 10, na který samozřejmě jailbreak ještě není, ale Pangu také ukázali, že na něm již pracují a dokonce se jim jej povedlo prolomit.

Nicméně, prozatím jde o semi-tethered jailbreak. To znamená, že nejde o plnohodnotný jailbreak, jak jsou někteří zvyklí. Můžete si své zařízení jailbreaknout, můžete si stáhnout obchod Cydia a dokonce si nainstalovat i kompatibilní tweaky a upravit si tak systém, ale jakmile zařízení restartujete nebo se vám například zcela vybije baterie, pak vám přestanou všechny tweaky fungovat.

Dále je možné jailbreaknout jen zařízení s 64-bitovými procesory, tedy iPhone 5s a novější. Nástroj pro jailbreakování je možné nainstalovat jen na počítače se systémem Windows, tudíž pokud máte Mac, musíte použít BootCamp nebo nějaký virtualizační nástroj. Zmiňovaný program prozatím dostupný jen na čínských stránkách, a tak je pochopitelně celý v čínštině. Anglická verze a stejně tak i verze pro Mac by ale měly dorazit brzy. Pokud chcete jailbreak provést už nyní, stačí postupovat podle tohoto návodu:

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.