Zavřít reklamu

Majdy-iPhone-7-iconV mobilní sféře poměrně dost známý Evan Blass na svém Twitteru prozradil, kdy v jakém týdnu by měl Apple představit iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Blass uvedl, že nového telefonu s logem nakousnutého jablka bychom se měli dočkat v týdnu od 12. září. Popravdě ale nejde o žádnou novinku, protože ve druhém zářijovém týdnu představuje Apple nové iPhony už pár let a letos by tomu nemělo být jinak. Konkrétně se spekuluje o úterý 13. září, kdy by měl iPhone 7 a jeho větší „Plus“ bráška spatřit světlo světa.

Potvrzení od Evana Blasse je ale přeci jen poměrně důležité. Blass se totiž v minulosti několikrát postaral již o úniky informací a ukázal například podoby několika vlajkových lodí ještě předtím, než je společnosti představili. Blass se nesoustřeďuje jen na iPhony, ale i špičkové smartphony od jiných společností jako například Samsung nebo HTC.

Nový iPhone 7 by se měl podobat starším 6kovým modelům, protože za rok bude 10. výročí, kdy by měl vyjít zcela přepracovaný iPhone 8. Ovšem i tak by měl iPhone 7 nabídnout opět o něco vylepšený fotoaparát a větší Plus model by se měl pochlubit dualním fotoaparátem a 3GB RAM. Jako vždy dostanou nové modely nejnovější procesory, větší baterii a úložiště, které bude až 256GB, přičemž v základu by měl mít iPhone 7 konečně 32GB.

https://twitter.com/evleaks/status/756708040150249472?ref_src=twsrc%5Etfw

iPhone 7 Space Black 12

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.