Zavřít reklamu

iPhone-7-Headphone-vs-Lightning-250x264O nadcházejícím a velmi očekávaném iPhonu 7 toho už víme poměrně dost. Z největší pravděpodobností víme, jak bude vypadat, jaké bude mít specifikace i že by měl mít zvětšenou kapacitu baterie. Také víme, že se dočkáme duální kamery u jednoho z modelů a že to jinak na žádnou velkou revoluci nevypadá. Dokonce je už i jasné, že 3,5mm konektor je na dobro pryč. Nevíme ovšem, jaká sluchátka Apple k telefonu přibalí, a jestli dostaneme iPhone společně s Lightning verzí EarPods či nikoli. Nedávno se objevila zpráva o možnosti redukce v balení a nyní se objevuje znovu.

Jakkoliv se to může zdát divné a „neApplovské“, takováto informace se opět objevila na webu. Přišel s ní server Business Insider skrze svůj zdroj v Deutsche Bank. Její zástupci prý zaznamenali, že se něco takového chystá na základě informací z dodavatelského řetězce komponent. Apple by tedy měl údajně iPhone doplnit také redukcí. Do telefonu bude klasický Lightning konektor a z opačné strany pak bude vstup pro klasický 3,5mm jack.

Dále pak prý nový iPhone údajně dostane 3GB RAM (oproti současným 2GB) a zvětšenou základní paměť na 32GB (to už ale víme delší dobu). Dále se pak report zmiňuje o dalších věcech, které už známe delší dobu. Tedy design podobný tomu současnému, přepracované pruhy antény, duální kameru, lepší (pravděpodobně) stereo reproduktory, lepší voděodolnost a dotykový Home Button.

Tyto informace je ovšem nutné brát s notnou dávkou rezervy. Report se například zmiňuje o tom, že se nový iPhone dočká nové barevné varianty, ovšem nějak už nezmiňuje jaká konkrétní to bude. Dále celá představa redukce působí na Apple hrozně zvláštně – nesebevědomě a nejistě – což je něco, na co nejsme u Applu příliš zvyklí. Nezbývá tedy nic jiného, než zakončit tím, že si prostě budeme muset počkat do září. Keynote už není tak daleko a po ní už budeme se 100% jistotou vědět, jak se k tomu všemu Apple postavil.

iPhone redukce

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.