Zavřít reklamu

ikona 476753_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Speech Recogniser
S touto revoluční aplikací nebudete muset nic psát, stačí pouze mluvit a okamžitě bude vaše řeč překládána do textové podoby. Speech Recogniser vám umožní také tweetovat, psát si statusy na Facebooku, kopírovat text do jiných aplikací a především překládát svou řeč do více než 40 cizích jazyků. Skvělé na této aplikaci je to, že podporuje český jazyk. První verze je pro všechny zařízení iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) a druhá je pouze pro iPad.

[appbox appstore id543125434 oldprice=“8,99€“]

[appbox appstore id550295585 oldprice=“9,99€“]

Ready to Go
Perfektní aplikace pro ty, kteří musí mít v hlavě mnoho věcí, které nesmějí zapomenout udělat než odejdou ze svého obydlí. Ready to Go vám pomůže zkontrolovat všechny důležité věci jako např. zavřená okna, nakrmení domácího zvířectva, zda jsou všechna světla zhasnutá, je-li vypnutá žehlička či cokoliv jiného.

[appbox appstore id840140502 oldprice=“0,99€“]

Socium widget
Chtěli byste mít možnost psát příspěvky na určité sociální sítě přímo z vašeho widgetu? Socium widget vám snadno umožní psát příspěvky přímo na Facebook a Twitter. Stačí stáhnout oznamovací centrum a začít psát.

[appbox appstore id1011763988 oldprice=“0,99€“]

Moment Mix
Moment Mix je výkonnou aplikací, která se zaměřuje na vytváření koláží z vašich fotografií. Aplikace nabízí velké množství editačních nástrojů, které vám pomohou vytvořit unikátní fotokoláž. Můžete využít např. filtry, efekty se světlem, různé obrazce, nastavení jasu, saturace, ostrosti a další praktické funkce. Moment Mix podporuje populární sociální sítě.

[appbox appstore id842599672 oldprice=“0,99€“]

Private Ninja Cam
Potřebujete nějakého pomocníka, který vám poskytne možnost skrytě zachytit snímky nebo natáčet videa? Private Ninja Cam vám umožní zachytit fotky i videa během prohlížení internetu. Chytrý předběžný náhled vám zobrazuje, co vaše kamera snímá.

[appbox appstore id570155290 oldprice=“7,99€“]

PhoneBook
PhoneBook je aplikací, která se zaměřuje na spravování vašich kontaktů a umožní vám mít všechny kontakty hezky přehledné a snadno vyhledatelné. PhoneBook vám bleskurychle vyhledá duplikované kontakty, umožní zálohu vašich kontaktů, skupinové zprávy a emaily, možnost filtrovat kontakty a převést oblíbené kontakty přímo do oznamovacího centra.

[appbox appstore id946741869 oldprice=“1,99€“]

ScannerPad
ScannerPad promění váš iPad v přenosný skener, jelikož umožňuje rychle naskenovat dokument, fotografii, předpis nebo cokoliv dalšího, který pak automaticky uloží do PDF a můžete jej nahrát i na cloud. Podporuje, jak barevné, tak i černo-bíle skenování podle vaší potřeby.

[appbox appstore id840559728 oldprice=“7,99€“]

Done
Hledáte aplikaci, která za vás bude myslet na různé úkoly? Done je možná tou pravou aplikací. Vývojáři se soutředili na jednoduché a přehledné provedení, takže vytváření různých úkolů či psaní poznámek je snadné a efektivní. Done vám umožní zaznamenávat poznámky (i ty hlasové) a také si nastavovat různé připomínky. Dále můžete ke svým zápisům přidávat fotografie, označovat důležitost konkrétního úkolu/poznámky či si ochránit soukromí za pomocí hesla či Touch ID.

[appbox appstore id1038311450 oldprice=“0,99€“]

Nanotech Notes
Nanotech Notes vám nabízí prostou a zároveň efektivní možnost, jak psát poznámky a kreslit rychlé nápady a koncepty. Tato aplikace je naprosto snadno použitelná a manipulaci s aplikací zvládne každý. Vaše poznámky a nápady jsou okamžitě synchronizované přes všechna vaše iOS zařízení.

[appbox appstore id1045241814 oldprice=“2,99€“]

Currency Converter
Currency Converter je spolehlivou a přehlednou aplikací, která vám pomůže rychle zjistit, jak je na tom směnný kurz po světě. Aplikace podporuje většinu světových měn a lehce si můžete vyhledat vámi žádanou měnu za pomocí názvu, kódu nebo země. Currency Converter může být použit i offline. Aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id998333296 oldprice=“5,99€“]

Remote
Prohlížejte si jakékoliv soubory z vašeho Macu, uložte je na vašem zařízení pro využití v offline režimu a snadno kopírujte soubory na Mac z jakékoliv aplikace. Potřebujete odeslat soubor na váš Mac, ale soubor je příliš velký, takže ho nemůžete odeslat emailem? Nebo si chcete pustit video, které máte na Macu, ale nechcete opouštět gauč či postel? Začněte video streamovat na iPhonu/iPadu. Využijte pohodlnou a užitečnou aplikaci Remote.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“3,99€“]

AllPass
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“2,99€“]

Recipes Cook Book
Propadli jste vaření? Rádi sbíráte všemožné recepty a máte je rádi pohromadě a vždy po vaší ruce? Recipes Cook Book je ideální aplikací pro ukládání vašich receptů. Aplikace vám nabízí příjemný design a možnost přehledného organizování a vyhledávání. Dále nabízí možnost zabránění uzamknutí obrazovky při vaření, abyste nemuseli neustále odemykat vaše zařízení, obsahuje převaděč hmotnosti a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1067679679 oldprice=“0,99€“]

Draw Calendar
Pokud už vás nebaví využívání klasického kalendáře, tak dejte šanci Draw Calendar. Aplikace nabízí zábavnou a unikátní formu tradičního kalendáře, ve které si můžete vlastnoručně nakreslit, co vlastně vás v daný den čeká. Jednoduše si kreslete, označujte a vyblbněte se s Draw Calendar.

[appbox appstore id815370160 oldprice=“2,99€“]

Wireless Drive
Wireless Drive je jednoduchou a užitečnou aplikací, která převede vaše soubory mezi vaším iOS zařízením a počítačem, což funguje přes WiFi. Převádějte své soubory bez limitů. Aplikace podporuje všechny možné formáty.

[appbox appstore id569832333 oldprice=“7,99€“]

Private Album
Private Album je aplikací, díky které budou vaše osobní fotografie i videa v bezpečí. Vaše data aplikace ukryje za běžně vypadající kalkulačku, kterou také můžete využívat. Aplikace nabízí ochranu fotek a videí prostřednictvím hesla.

[appbox appstore id1125906553 oldprice=“0,99€“]

Pen and Paper
Pen and Paper skvělou aplikací pro ručně psané poznámky na vašem iPadu či iPhonu. Aplikace nabízí možnost importovat a popisovat PDF soubory. V Pen and Paper můžete psát za pomocí svého prstu a můžete také přidávat text, geometrické tvary, šipky či fotky. Své poznámky můžete sdílet ve formě PDF či JPEG a synchronizovat přes iCloud.

[appbox appstore id425893570 oldprice=“2,99€“]

Smart Translator
Skvělá aplikace, která vám umožní překládat jakýkoliv text do více než 40 světových jazyků. Díky Smart Translator můžete překládat jakýkoliv email či dokument, který můžete obdržet v cizím jazyku. Používání této aplikace je velmi snadné, stačí pouze zvolit cílový jazyk a vložit text, který chcete překládat. Samozřejmostí je podpora českého jazyka. První verze aplikace je pro iPhone, iPad a iPod Touch a druhá verze je pro .

[appbox appstore id547955368 oldprice=“8,99€“]

[appbox appstore id547956696 oldprice=“7,99€“]

SOPOR
SOPOR je zajímavou hrou s poutavým příběhem o dívce, která spí a nemůže se vzbudit. Budete se nacházet na místě v její mysli, ze kterého zatím nemůže uniknout. SOPOR je temný svět, který je plný iluzí a ty se postupem času stávají opravdovými. Hra nabízí strašidelné zvuky, záhadný příběh, plno pastí a překvapení a mnoho dalšího.

[appbox appstore id767222141 oldprice=“0,99€“]

He Likes The Darkness
He Likes The Darkness vám nabízí příběh o malém stvoření, které se jmenuje Paul. Paul opravdu neskutečně miluje temnotu, takže si dokážete představit všechen ten smutek, když se na obloze objeví zářivé hvězdy. Záře z těchto hvězd rozptyluje všechnu temnotu, takže Paulovi musíte pomoct. Obrovský svět, který je domovem našeho hlavního hrdiny, obsahuje 5 odlišných planet, které nabízejí 75 levelů. S každou sesbíranou hvězdou bude svět zase o něco temnější.

[appbox appstore id723411897 oldprice=“1,99€“]

Super Arc Light
Jste připraveni na vytrvalé přežití? Super Arc Light je stylová minimalistická arkáda, ve které musíte bránit svou základnu do posledního dechu proti vlnám nepřátel. Zkuste přežít co nejdéle a ničte své protivníky za pomocí rychlosti a přesnosti. Hra nabízí velké množství zbraní, které si můžete odemknout a každá nabízí velkolepé vizuální efekty.

[appbox appstore id884476753 oldprice=“1,99€“]

Angularis
Hledáte opravdovou výzvu? Angularis vyžaduje perfektní koncentraci, načasování a perfektní dovednosti. Musíte mít schopnost doopravdy se soustředit na činnost, kterou právě provádíte, abyste překonali časové rekordy. Čím déle budete hrát, tím bude hra rychlejší a náročnější.

[appbox appstore id1075820557 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.