Zavřít reklamu

Hajek iPhone 7 iconJako by informací a chaosu o nových iPhonech nebylo málo, včera večer se spekulační kolečko pořádně protočilo. Tak nějak se doteď předpokládalo, že Apple vydá klasický iPhone 7, a pak model 7 Plus, který nabídne mimo jiné duální kameru. Podle nejnovějších úniků z Číny (haha) to však vypadá, že se bychom se mohli dočkat tří nových modelů s tím, že duální kamera bude dostupná pouze pro model iPhone 7 Pro. O tomto kroku se spekulovalo dříve, ale poté nastalo ticho po pěšině. Nyní se ovšem objevily fotografie samotných. A vypadají dost reálně.

Nové iPhony by se měly začít prodávat za dva měsíce a všichni už jsme měli představu o tom, co Tim Cook během keynote představí. Pokud se ovšem tato zpráva potvrdí, pro mnohé to bude tak trochu šok. Fotografie zveřejnil francouzský server nowhereelse.fr a není zcela jasné, zda-li se na nich nachází opravdové funkční modely, nebo pouze předprodejní makety, které dostávají k dispozici výrobci příslušenství.

iphone7plusprofront (1)

Na fotografiích se nachází tři modely. První, klasický, 4,7″ model, který už všichni dobře známe, a pak dva modely s displejem o velikosti 5,5″ – tedy modely Plus. Ze předu by člověk nepoznal rozdíl, pokud by nebyly na fotce popisky. Až pohled zezadu poukazuje na to, v čem jsou modely odlišné. Klasický model 7 Plus má na těchto fotografiích pouze obyčejný fotoaparát. Duální kamerou disponuje až krajní model 7 Pro, který má navíc na své spodní straně něco, co vypadá jako Smart Connector!

Původ těchto telefonů je neznámý a v podstatě se nabízí dvě možnosti. Buď se jedná o makety, které byly vyrobené dle starších úniků a dohadů (proto 3 modely, proto Smart Connector, proto duální kamera jen na modelu „Pro“) a v současné době už nejsou relevantní. Nebo jsou to reálné makety založené na tom, co nám Apple opravdu představí v září. Druhá možnost je nepravděpodobná, ale nikde není psáno, že nás Apple nemůže zaskočit. Jedna věc, která je na modelech podezřelá, je písmeno „S“ na místě, kde se obvykle označuje model telefonu. Nakonec uvidíme v září, jak to všechno dopadne. Pokud Apple opravdu představí 3 modely iPhonů… vzpomínáte si na sérii videí, které Apple vydával v letech 2006 a 2009? V jednom z nich si dělal srandu z toho, kolik verzí operačního systému Vista Microsoft nabízel. Původně byl také jeden iPhone. Pak dva, tři, a pokud se v září skutečně dočkáme 3 nových modelů, dohromady budou 4. Kam to jen ten Apple kráčí…

iphone7plusproback

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.